ABB A/S

Gem
ABB A/S Senior instrumentingeniør – Power-to-X m.m.

ABB A/S

Er din faglige hjemmebane instrumentering, og kunne du tænke dig at arbejde helt fremme på forkanten af den teknologiske udvikling i topspændende projekter? Ud over at du i dette job med sikkerhed får tilfredsstillet alle dine faglige ambitioner, er din indsats direkte og meget konkret med til at flytte Danmark i den rigtige retning ift. grøn energi.

Dit fokus bliver særligt at specificere projekter i tæt dialog med kunderne og så derfra tage ansvar for engineering-delen. Du kan se frem til at komme ind i en globalt, førende virksomhed, der sætter standarderne på instrumenteringsområdet.

Dine ansvarsområder

  • Sikre fælles forståelse af kundebehov og -ønsker samt muligheder via tæt dialog
  • Være ansvarlig for design / engineering på egne projekter
  • Medvirke til at udarbejde tilbud – valg af teknik og økonomi
  • Medvirke til at optimere teamets processer og værktøjer
  • Understøtte solid teknisk dokumentation på alle projekter
Gem
ABB A/S Projektleder – IT-baseret styring og overvågning i store anlæg (DCS & SCADA)

ABB A/S, Skovlunde eller Odense

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe en mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Har du nogle års erfaring med teknologi-projektledelse og kunne du tænke dig et job, hvor alle de slidte klicheer om dine udviklingsmuligheder og godt arbejdsklima m.m. rent faktisk holder vand?

Dit fokus bliver automationsløsninger eller med andre ord IT-baseret styring og overvågning af produktionsfaciliteter. Du kan samtidig se frem til at udfolde dig bredt på tværs af sektorer og dermed få erfaring med kraftværker, affaldsforbrænding, fjernvarme, vand og spildevand samt industrien med pharma som et stort område.

Gem
Academic Work Praktikant til Service Teamet

Academic Work søger for ABB A/S i Skovlunde

På vegne af ABB søger Academic Work en praktikant til deres Service Team i Skovlunde, der gerne vil udvikle sine kompetencer indenfor service og blive en del af en ambitiøs virksomhed. Som praktikant hos ABB bliver du en del af en virksomhed, der er drevet af ambitionen om at skabe en bæredygtig fremtid ved at sikre renere energi. I ABB arbejdes der med innovative, digitale løsninger og du har nu mulighed for at blive en del af holdet.

Du vil komme i kontakt med en bred vifte af arbejdsopgaver, som kan tilpasses efter dine læringsmål samt kompetencer. Derfor er nedenstående et udplug af nogle forskellige mulige arbejdsopgaver:

  • Analyse af data og markedsanalyse
  • Konkurrent afdækning
  • Kundeinterview / tilfredshedsundersøgelser
Gem
ABB A/S Segment Sales Manager med teknisk forståelse

ABB A/S, Skovlunde eller Odense

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe en mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Har du så tilpas megen teknisk forståelse, at du kan forstå en kundes automationsløsninger på DCS-systemer og se de potentielle optimeringsmuligheder? Hvis ja, har vi et super job klar til dig.

Vi søger til to områder:
Industri og Pharma som det ene og Kraftværker som det andet. Skriv derfor gerne i din ansøgning, hvad der har din interesse. På industri- og pharma-området er der en vigtig tillægsopgave i at få profileret vores engineering-afdeling og deres markante kompetencer.