Børne- og Undervisningsministeriet

1,205 followers

Børne- og Undervisningsministeriet

Børne- og Undervisningsministeriet as a workplace

15 ratings, 1 commentCategories

Leadership
Culture and meaning
Career opportunities
Reward
Work environment and balance
Collaboration and relations

Are you or have you been employed at Børne- og Undervisningsministeriet?

As a current or former employee, you can also tell us what you think about working at Børne- og Undervisningsministeriet.
Remember that even though you are logged in, your rating is 100% anonymous to the employer

Comments

Student at Børne- og Undervisningsministeriet

Elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Som kontorelev i Børne- og Undervisningsministeriet vil du blive ansat i et af landets vigtigste ministerier. Vi brænder for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid og det vil du også kunne mærke som elev i ministeriet. Vi har engagerede vejledere og vi ønsker, at du udvikler dig fagligt og personligt i din tid her.

Rotation i fire forskellige afdelinger

Som noget særligt vil du som elev rokere mellem fire afdelinger, hvor du også kan få medansvar på egne opgaver. Det vil give dig en række forskellige kompetencer inden for offentlig administration, så du er klædt godt på til fremtiden.

Ungenetværk

I ministeriet har vi et netværk for elever, studenter og praktikanter. Det har elever stor glæde af, da det bliver brugt til sociale og faglige arrangementer. Derudover skaber det et netværk på tværs af ministeriet og kan bruges som et springbræt til en fremtidig karriere.

Elevtiden

I dine to år som kontorelev vil du veksle mellem at gå på skole på Niels Brock og arbejde i ministeriet. Denne vekslen vil give dig en bedre teoretisk og praktisk forståelse af, hvad det vil sige at arbejde med offentlig administration.

Det forventer vi af dig

Som elev i ministeriet forventer vi, at du har gåpåmod, er ansvarsfuld og omstillingsparat, da du vil opleve mange nye indtryk og blive udfordret. Til gengæld vil du blive stillet en masse spændende opgaver. Derudover forventer vi, at du har en interesse for undervisning og offentlig administration, da du vil arbejde med opgaver inden for dette område.

Erfaringer fra tidligere elever

Vil du høre om Børne- og Undervisningsministeriet fra en tidligere elev? Elise, Frederik og Michael har skrevet om deres erfaringer ved at være elev i Børne- og Undervisningsministeriet, du kan læse deres erfaringer her.

Hvordan søger jeg?

Som udgangspunkt søges der elever i det første kvartal af året med opstart d. 01-09. Derudover kan man tilmelde sig vores jobagent på vores hjemmeside www.uvm.dk/job, hvor man vil få automatisk besked, når vi søger elever.

Du kan også kontakte Vinnie som er ansvarlig for eleverne hvis du har yderligere spørgsmål.

Vinnie Larsen
Kontor for HR og Organisationsudvikling, departementet.
E-mail: Vinnie.Larsen@uvm.dk
Tlf.: +453392 5078

Annual report for Børne- og Undervisningsministeriet

No accounting data available

Annual report for Børne- og Undervisningsministeriet

Registered name

Børne- og Undervisningsministeriet (BUVM)

VAT number

DK20453044

Type of business entity

Statslig administrativ enhed

Established

1848

Number of employees

200 - 499

No accounting data available

Source of the above information

Ad statistics for Børne- og Undervisningsministeriet

Here is an overview of job ads from Børne- og Undervisningsministeriet. You can see which channels and regions the ads were placed in and how the number of posted job ads have changed for each quarter.


Address

Børne- og Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
https://www.uvm.dk

Map


Create a company profile

Are you with Børne- og Undervisningsministeriet? Here's how you edit the profile which describes the company for jobseekers.