Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Save
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Udadvendt studentermedhjælp med flair for tal til arbejde med data på teleområdet

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Er du grundig, struktureret og er du god til at danne dig et overblik? Trives du med at arbejde i Excel, og vil du gerne udvikle dig i arbejdet med tal og data? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi søger en studentermedhjælper, som brænder for at arbejde med tal og data, og som har lyst til at medvirke til udarbejdelsen af Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs tre statistikker om udviklingen på telemarkedet. Statistikkerne er centrale i opfølgningen på den nationale målsætning om at sikre god bredbåndsdækning til alle danskere. Du vil derfor komme til at beskæftige dig med grundpiller i kontorets arbejde og medvirke til, at politiske beslutninger på teleområdet baseres på fakta af høj kvalitet.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Specialist til dokumentation af samfundskritisk IT-løsning

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Kender du værdien af, at IT-løsninger først er færdige, når de er dokumenterede og gjort tilgængelige for brugerne? Så kom med på holdet, der udvikler og vedligeholder den samfundskritiske IT-løsning Datafordeleren.

Vi søger en kollega, der kan tage ansvaret for at vedligeholde IT-dokumentation og vejledninger og fortsat øge brugervenligheden for Datafordelerens brugere.

En vigtig opgave er løbende at kontrollere kvaliteten af vor dokumentation og stille det kritiske spørgsmål, om vi har alle detaljer med. For os er dokumentationen en vigtig del af opgaveløsningen.

Vi gennemfører – via vores leverandør – regelmæssigt ændringer og fejlrettelser på systemet, og du skal sikre, at relevant viden bliver gjort tilgængeligt til rette tid og at den nødvendige information og vejledning er let forståelig for slutbrugerne.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Dygtig jurist med interesse for forbruger- og konkurrenceret

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Vil du være på hold med europamestrene i digital infrastruktur, og er du på udkig efter et udfordrende job, hvor der samtidig er balance mellem arbejds- og privatliv? Så læs videre her.

Vi regulerer rammerne for forbrugeres rettigheder og teleselskabernes udbud inden for bredbånd og telefoni. Derudover fører vi tilsyn med en række områder som for eksempel netneutralitet og roaming. Vores vigtigste opgave er at understøtte en fortsat udrulning af bredbånd i hele Danmark og dermed sikre en god digital infrastruktur i hele landet.

De konkrete arbejdsopgaver tilpasses efter dine kvalifikationer og kan blandt andet omfatte:

  • Regler på teleområdet om konkurrence, forbrugerbeskyttelse og forsyningspligt
  • Netneutralitet og roaming
  • Vejlede borgere, virksomheder og myndigheder om regler og rettigheder
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Kollega til udvikling og vedligeholdelse af data og løsninger om vand

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, København

Du har mulighed for at bidrage til at skabe datagrundlaget, der skal sikre Danmark mod fremtidens klima.

Du kommer til at have stor berøring med en lang række projekter inden for det hydrologiske område og remote sensing. Arbejdet inkluderer igangsættelse og gennemførsel af en række nye projekter inden for bl.a. oversvømmelseskortlægning og øvrige data til klimatilpasning.

Du skal ligeledes bidrage til den videre udvikling af Det Hydrologiske Informations- og Prognosesystem (hipdata.dk) i samarbejde med interne og eksterne interessenter, leverandører og andre samarbejdspartnere gennem afholdelse af workshops og deltagelse i relevante faglige fora.

Check the job satisfaction:
Published: