Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Gem
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur It-udviklere til GIS og IT infrastruktur

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Har du lyst til at arbejde med geografiske data og moderne it-infrastruktur? Er du på forkant med den teknologiske udvikling inden for GIS, og kan du arbejde med både ArcGIS/qGIS og forskellige programmeringssprog som C#, Python og Java?

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) leder efter et antal IT-udviklere og en IT-arkitekt, som gerne vil være med til at udvikle og vedligeholde fremtidens geospatiale forvaltningssystemer.

Hos os kommer du til at arbejde med GIS systemer som qGIS og ArcGIS og med kodesprog som Python, C# og Java. Har du samtidigt interesse for Machine Learning ift. geografiske data, er det et plus.

Du bliver en del af et team, som løfter en række udviklingsopgaver på tværs af SDFI, og du kommer til at have en del snitflader både internt i teamet og til SDFI’s øvrige kontorer.

Gem
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Udadvendt studentermedhjælp med flair for tal til arbejde med data på teleområdet

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Er du grundig, struktureret og er du god til at danne dig et overblik? Trives du med at arbejde i Excel, og vil du gerne udvikle dig i arbejdet med tal og data? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi søger en studentermedhjælper, som brænder for at arbejde med tal og data, og som har lyst til at medvirke til udarbejdelsen af Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs tre statistikker om udviklingen på telemarkedet. Statistikkerne er centrale i opfølgningen på den nationale målsætning om at sikre god bredbåndsdækning til alle danskere. Du vil derfor komme til at beskæftige dig med grundpiller i kontorets arbejde og medvirke til, at politiske beslutninger på teleområdet baseres på fakta af høj kvalitet.

Gem
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur Dygtig jurist med interesse for forbruger- og konkurrenceret

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, København

Vil du være på hold med europamestrene i digital infrastruktur, og er du på udkig efter et udfordrende job, hvor der samtidig er balance mellem arbejds- og privatliv? Så læs videre her.

Vi regulerer rammerne for forbrugeres rettigheder og teleselskabernes udbud inden for bredbånd og telefoni. Derudover fører vi tilsyn med en række områder som for eksempel netneutralitet og roaming. Vores vigtigste opgave er at understøtte en fortsat udrulning af bredbånd i hele Danmark og dermed sikre en god digital infrastruktur i hele landet.

De konkrete arbejdsopgaver tilpasses efter dine kvalifikationer og kan blandt andet omfatte:

  • Regler på teleområdet om konkurrence, forbrugerbeskyttelse og forsyningspligt
  • Netneutralitet og roaming
  • Vejlede borgere, virksomheder og myndigheder om regler og rettigheder