Min Købmand

Gem
Min Købmand
FRANCHISE-KØBMAND TIL SPAR MED SORT BÆLTE I SELVBESTEMMELSE OG INDTJENING

Min Købmand

Vil du være den første franchise-købmand i SPAR Danmark? En købmand, der vil få markedets største ledelsesmæssige frihed og indgå i en lukrativ franchisemodel, med et ubegrænset indtjeningsloft?

I SPAR er vi lokale helte. Det vil sige, at vi er aktive medspillere i lokalsamfundet. Vi er det lokale supermarked, hvilket betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem.

For at blive franchise-købmand i SPAR, er det en forudsætning, at du har 250.000 kr. i startkapital i frie midler. Herefter får du mulighed for at drive og udvikle din egen butik efter SPARs stærke forretningskoncept. Vi ved, at det både kræver dedikation, vilje og hårdt arbejde at drive en succesfuld SPAR-butik. Til gengæld er det dig selv, der sætter rammen for størrelsen af din butiks succes og vi hjælper dig med at nå dine mål. For du er en del af SPAR.

Min Købmand
Gem
Min Købmand
Købmand søges til Min Købmand i Stige v/ Odense

Min Købmand

Ønsker du at gøre karriere i vores lokale købmandsbutik og være "herre i eget hus", findes alle mulighederne her i Stige, som ligger i et smørhul i den nordlige del af Odense.

I Min Købmand tror vi på, at du, ved at investere i din egen lokale butik, får en særlig mulighed for at blive byens købmand i lokalområdet. Med forskellige finansierings muligheder og markedets største frihedsgrad som selvstændig købmand, går vi efter de mest vækstorienterede købmænd.

Ansvarsområder
Skabe en butik, der med et højt serviceniveau og de rette varer giver kunderne lyst til at komme igen, hvilket sikrer et godt driftsresultat og dermed fremtiden for butikken.

  • Du er ansvarlig for motivering og trivsel af dine ansatte, som skal være stolte over deres arbejdsplads
  • Din butik lever altid op til kundernes forventninger og ønsker
Min Købmand
Gem
Min Købmand
Salgsassistent

Min Købmand, Skovlund

Brænder du for kvalitet og god kundeservice – og vil du være med til at skabe rammerne for byens bedste dagligvarebutik? Så er du måske den vi søger....

Som salgsassistent i Min Købmand, er det vigtigt du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din opgave er at hjælpe til over hele butikken, så det vigtigt du trives i en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Du vil blive en del af en butik i flot vækst, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Du vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores butik. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Min Købmand