Meny

Gem
Delikatesseassistent

Meny, Allerød

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY er byens førende fødevaremarked og til at fastholde vores position, søger vi nu en kvalitetsbevidst og engageret delikatesseassistent til vores delikatesseafdeling i MENY Allerød.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion af fx smørrebrød og sandwichs – og du skal være med til at sikre et præsentabelt og inspirerende udvalg af varme og kolde måltider, delikate oste og lækkert pålæg
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger, deltage i at anrette mad ud af huset, samt komme med inspiration og forslag til videre udvikling af delikatessens sortimenter.

Vi tilbyder særdeles velordnede arbejdsforhold, weekendordning, god løn og flere personalegoder.

Meny
Gem
Salgsleder til F&G

Meny, Hellerup

Er du klar til en hverdag med masser af gode kundeoplevelser og kollegastunder? Og er du parat til at blive en del af Danmarks skarpeste frugt og grønt-afdeling, hvor du får mulighed for at arbejde sammen med de bedste MADarbejdere inden for branchen?

I MENY Hellerup er vi kendte for vores høje kvalitet, og derfor har vi også et af de bredeste og mest varierende udvalg inden for frugt og grønt i dansk detailhandel. Vi lever af at levere ekstravagante kundeoplevelser.

Som salgsleder i frugt og grønt kommer du til at prøve lidt af hvert. Du er af natur salgsorienteret og er i stand til at yde kompetent vejledning til vores kunder. Samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af afdelingen i samspil med ledelsen, så vi fortsat holder momentum og altid matcher de behov, vores kunder har.

Meny
Gem
Delikatesseassistent MENY Kennedy, Aalborg

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vi har brug for en udadvendt og kundevenlig delikatesseassistent i MENY Kennedy, Aalborg. Din baggrund er ikke det afgørende for os. Det er din passion for mad til gengæld.

Du skal være med til at inspirere vores kunder, og til at skabe en flot og indbydende delikatesseafdeling. Du har lysten, viljen og den faglige viden, til at deltage i udviklingen af afdelingen.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet, at:

 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
Meny
Gem
Servicemedarbejder til MENY Jægersborg Allé 44, Charlottenlund

Meny

I MENY Jægersborg Allé 44 søger vi en fuldtidsservicemedarbejder, som kan bidrage til den daglige drift og udvikling i butikken. Trives du i en travl hverdag, hvor du har kontakt med mange kunder og kan du lide variationen i en dag med mange forskellige opgaver? Så er MENY Jægersborg Allé lige noget for dig.

Som servicemedarbejder i MENY Jægersborg Allé 44 kommer du fra første fløjt til at tage aktivt del i de mange forskelligartede opgaver, der er i en så stor butik. Her er fx tale om alt fra vareopfyldning, samle kurve og vogne, kundebetjening til modtagelse af tom emballage og andre ad hoc-opgaver. Det er vigtigt, at du er initiativrig – og derigennem kan se, hvor i der er brug for dig.

Vi tilbyder

 • At blive del af et engageret team af topdedikerede MENY-kolleger
 • Et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Meny
Gem
Slagtersvend til MENY Jægersborg Allé 44, Charlottenlund

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Som slagtersvend er du musklerne bag vores succes, for du er både bag skæredisken, hvor du udskærer og tilbereder kød, og bag køledisken, hvor du inspirerer og servicerer vores kunder. Samtidig får du også mulighed for at bruge din viden og dine ideer til at forme afdelingen, og have medindflydelse på hvilket sortiment vi skal tilbyde vores kunder.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • kontinuerligt optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med slagtermesteren
 • sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
Meny
Gem
Slagtersvend MENY Hjerting

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vi har travlt i MENY Hjerting, derfor søger vi nu en kreativ og engageret slagtersvend, der kan og vil være med til at udvikle vores ferskvareafsnit yderligere. Er du f.eks. ny uddannet slagter der ønsker at gøre karriere i et spændende Gourmet Supermarked, har vi planen klar til dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Løbende optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med afdelingens øvrige medarbejdere
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny
Gem
Frugt- og grøntchef til MENY Skibby

Meny

MENY er Danmarks førende fødevaremarked og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt- og grøntchef, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt- og grøntsortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau, og vinde det lokale marked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen.

Du vil få stor frihed i dit daglige arbejde, og det er derfor også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at prioritere og planlægge din tid. Til gengæld vil du få mulighed for at arbejde i en afdeling, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for at sikre vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse. Det er derfor, at MADarbejdere arbejder hos os – og ikke noget andet sted.

Meny
Gem
Meny
Slagtersvend

Meny, Bogense

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vi mangler dig der vil være med til at videreføre Meny Bogense som byens førende indenfor kød og egenproduktion i vores slagterafdeling.

Ønsker du at være en del af et stærkt team, der arbejder under frie rammer og med højt til loftet? Og vil du arbejde med kvalitetskød, madoplevelser og godt håndværk?

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Være med til at optimerer og udvikle ferskvareområdet sammen med resten af teamet
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed

I MENY kalder vi vores medarbejdere for MADarbejdere, og du er først og fremmest passioneret omkring mad og gode råvarer. Du behøver ikke være det naturtalent, som kan det hele fra dag 1. I MENY hjælper og støtter vi hinanden.

Meny
Gem
Slagtersvend med ambitioner

Meny, Kalundborg

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend med ambitioner?

Du får mulighed for at bruge alle dine evner – både ved skærebordet, hvor du laver lækre udskæringer, og i mødet med kunderne, hvor du deler ud af din madglæde og viden. Samtidig får du også lederkasketten på, for du bliver slagtermesterens stedfortræder og sparringspartner i udviklingen mod titlen som mestersvend. Du får et stort medansvar, når det kommer til vores udvalg af ferskvarer og afdelingens koncepter.

Dine dage byder bl.a. på at:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening i afdelingen
 • sikre at vore stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
Meny
Gem
Bagersvend til MENY Skagen

Meny

MENY Skagen vil vi være byens bedste madmarked, og til det har vi brug for en kompetent og engageret bagersvend der går forrest, så kunderne møder en inspirerende afdeling.

Dine ansvarsområder er:

 • Produktion af brød og kager samt idéudvikling af vareudvalget i samarbejde med vores Bagermester.
 • Sikre at koncepter, gældende regler og lovgivning til enhver tid kendes og overholdes i afdelingen.

Meny