Brüel Systems A/S

Gem
Brüel Systems A/S Logistik Manager

Brüel Systems A/S, Hjørring

Med reference til CEO og som en del af den øverste ledergruppe, søger vi en fagligt dygtig, personlig stærk og ambitiøs Logistik Manager, der kan stå i spidsen for ledelse og udvikling af indkøb, lager og logistik.

Som Logistik Manager får du ansvaret for, at sikre planlægning, strategi og ledelse af aktiviteter inden for indkøb, lager og logistik med henblik på at understøtte produktion og levering af kosteffektive kvalitetsmaskiner. Gennem bredt samarbejde på tværs af Brüel Systems, og i særdeleshed med dit team og produktionsledelsen, eksekverer du udviklingstiltag fra ide til forankring.

Gem
Brüel Systems A/S Automation Engineer

Brüel Systems A/S, Hjørring

Som led i at vores turnkey løsninger af fuldautomatiske vaske- og håndteringsløsninger er meget efterspurgt, har vi valgt at etablere en selvstændig Automationsafdeling.

Med reference til Automation Manager, søger vi en dedikeret og fagligt dygtig Automation Engineer, der kan bidrage til at sikre den automationsteknologiske udvikling af produktprogrammet. Afhængig er din erfaring, kan du arbejde med både hardware konstruktion, styringsbeskrivelser og software i den nyoprettede position.

Hvorfor forfølge denne karrieremulighed?

  • Du motiveres af en nyoprettet funktion præget af selvstændighed og hvor detalje- og kvalitetsorienteret arbejde er naturligt
  • Du bliver en del af en privatejet virksomhed hvor ejerne selv er en del af dagligdagen
  • Du trives i en produktionsvirksomhed med stort fagligt fokus og godt arbejdsmiljø
Gem
Brüel Systems A/S Teknisk Design Assistant

Brüel Systems A/S, Hjørring

Du bliver en del af konstruktionsafdelingen, der består af 9 dygtige konstruktører.

Med fokus på at understøtte det gode tværorganisatoriske samarbejde bliver din opgave at supportere dine kollegaer i Udvikling og design; vaskeprogram, med diverse opgaver indenfor:

  • Release inkl. fejlfinding tegningsmateriale
  • Indhentning af tilbud
  • Kontinuerlig tilrette og opdatering af produktionstegninger
  • Vedligeholde og ajourføre standardiseret produkter
  • Udarbejde standardgrundlag