Hiper A/S

Save
Hiper A/S Ny kollega til vores Backoffice-afdeling

Hiper A/S, København

Hiper er en ung og dynamisk virksomhed med en god blanding af erfaren og mere uprøvede folk. Vi er en virksomhed i vækst med fuld fokus på bredbåndsmarkedet som er præget af hård konkurrence, men vi går ikke på kompromis i bestræbelserne for at levere Danmarks absolut bedste service, hvilket også afspejles i vores flotte Trustpilot score. Vi tror på, at fundamentet for at kunne levere Danmarks bedste service starter med glade, sammentømrede og selvstændige medarbejdere, der sammen løfter i flok og har det sjovt!

Som medarbejder i vores Backoffice-afdeling, skal du sammen med resten af vores dygtige og erfarne team agere bindeled mellem vores leverandører og kunder i bestræbelsen på at levere Danmarks bedste service.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Hiper A/S Backend-udvikler

Hiper A/S, København

Har du interesse i at være med til at automatisere alt, hvad der har med leverancen af internet at gøre?

Så kom og bliv en del af vores gode sammenhold i vores komfortable lokaler på Adelgade, hvor vi både huser et ungt team af tekniske supportere samt et lidt mere modent hold i salg, ledelse, netværksdrift og udvikling.

Din opgave som softwareudvikler hos Hiper kommer til at bestå af at implementere integrationer med eksterne partnere og leverandører, workflow automatiseringer, UI's til vores interne enheder samt webudvikling mod kunder.

Check the job satisfaction:
Published: