Pædagogisk Vikarbureau ApS

Gør noget godt for dig selv – bliv vikar hos os

PVB er et landsdækkende vikarbureau og konsulenthus, der dækker alt inden for pædagogik, undervisning, psykiatri og privat børnepasning – og vi er Danmarks ældste af sin slags. Siden 1998 har vi samarbejdet med tusindvis af institutioner, skoler, organisationer og familier.

Vi er en af de største aktører på institutions- og skoleområdet og har hele tiden nye jobmuligheder.

Som tilknyttet vikar vil du løbende blive kontaktet med tilbud om jobs, der matcher den profil, vi har lavet sammen med dig. Vi hører både fra dig, som har erfaring, som er nyuddannet – eller dig, som mangler et relevant studiejob.

Og vi tilbyder både korte og længerevarende vikariater. Sådan får du det bedste fra begge verdener – og friheden til at tilrettelægge dit eget arbejdsliv.

Vores ydelsesområder


PÆDAGOGIK

UNDERVISNING

TRIVSEL

PASNING & BABYSITTING

FLYGTNINGE & ASYL

PSYKIATRI

PVB KAVALERIET

Få helt unik erfaring

Du kommer til at snuse til forskelligt slags arbejde inden for det pædagogiske og undervisningsmæssige fagområde. Du får mulighed at koncentrere dig om børnene og brugerne, mens du lærer dig selv og dine kompetencer bedre at kende. Samtidig kan du bruge jobbet som vikar til at dygtiggøre dig eller til at inspirere andre.

Du kan regne med os

Vi er medlem af Dansk Erhverv, og har tegnet relevante overenskomster med BUPL, SL, FOA og Danmarks Lærerforening og derfor tilbyder vi ordnede forhold for alle vores vikarer. For du er en etableret og værdifuld ressource hos os – og kan derfor roligt regne med en ordentlig og respektfuld behandling.

Udover en attraktiv løn tilbyder vi:


Korte og længerevarende vikariater

Pension fra dag 1

12,5% i feriepenge.

Før du kommer ud og arbejder som vikar bliver du desuden indkaldt til en personlig samtale, hvor vi drøfter vilkår og afklarer gensidige forventninger.

Vi har fokus på dine faglige og personlige mål

Hos PVB kender vi naturligvis også de krav, vi skal leve op til på det pædagogiske område. Derfor har vi konstant fokus på at udvikle og skabe løsninger, der følger tidens behov – og udvikler dig og din faglighed.

Derfor har du også mulighed for løbende sparring, ligesom vi afholder ugentlige opfølgningsmøder, når du er i et vikariat. Selvom du er vikar, kan du nemlig altid regne med dit bagland. Hertil kan du også få fx supervision ved behov.

Vores værdier

Samarbejde

Vi betragter både kunder, vikarer og øvrige tilknyttede fagpersoner som samarbejdspartnere.

Og vi inviterer derfor til løbende dialog, ligesom vi er meget åbne over for tilbagemeldinger vedrørende vores service og arbejdsprocedurer.

Faglighed

Vi har fokus på en kvalificeret og seriøs dialog med engagement og gensidig respekt.

Hertil har vi bred viden om det socialfaglige område og om vikarrollens mange mulige udformninger og muligheder, herunder de særlige måder fagligheden kan komme i spil på som vikar.

Service

Vores service balancerer mellem effektivitet og kvalitet. Vi er fleksible – og vi er grundige.

Vores arbejdsprocedurer er derfor tilrettelagt på grundlag af kendskab til de enkelte kunder og tilknyttede fagpersoner. Altid med plads til individuelle ønsker og behov.

Etik

Vi driver virksomhed på en faglig og etisk ansvarlig måde – over for både tilknyttede fagpersoner samt de forvaltninger og øvrige samarbejdspartnere, vi servicerer. Derfor har vi klare retningslinjer og vi respekterer faglige, kulturelle og individuelle forskelligheder. Og vi lægger vægt på, at social ansvarlighed altid udgør et element i det socialfaglige arbejde, vi udfører.

Vær social – og lær nyt

Vi afholder også både faglige og sociale arrangementer i løbet af året.

Du kan fx tilmelde dig forskellige foredrag, hvor du hører om nye metoder mm., ligesom du møder både dine vikarkolleger og Pædagogisk Vikarbureaus medarbejdere til vores årlige julefest og sommerarrangement.