Stibo A/S

Gem
Stibo A/S
Microsoft Systemadministrator

Stibo A/S, Højbjerg

Har du profilen til at sikre, at vores infrastruktur fungerer i det daglige, og vil du have en hverdag med udfordrende løsninger i tæt samspil med dygtige kollegaer? Så er her en enestående mulighed for at blive en del af Stibo Group IT, på vores hovedkontor i Højbjerg (Aarhus).

Du vil i stillingen få ansvaret for den daglige drift og support til vores interne afdelinger. Det er et ansvarsfuldt job, da hele koncernen er afhængig af, at vores infrastruktur løsning altid er velfungerende, sikker og stabil. For dig betyder det, at du skal have et godt overblik over vores løsninger, og løse de specifikke behov, der opstår.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a omfatte:

  • Vedligeholde og sikre driften af underliggende og delt infrastruktur på Microsoft-platforme
  • Understøttende support til vores Helpdesk-team
  • Definere og vedligeholde vores infrastruktur på Microsoft-platforme
Stibo A/S
Gem
Stibo A/S
Microsoft SharePoint Administrator

Stibo A/S, Højbjerg

Har du profilen til at sikre, at vores infrastruktur fungerer i det daglige, og vil du have en hverdag med udfordrende løsninger i tæt samspil med dygtige kollegaer?

Hvis du brænder for at arbejde med Microsoft SharePoint Online, så er her en enestående mulighed for at blive en del af Stibo IT. Du bliver den 2. person i vores SharePoint Team, som sidder på vores hovedkontor i Højbjerg (Aarhus).

Dit primære område vil være SharePoint Online, men sammen med dine kollegaer vil du også arbejde med en bred vifte af MS-produkter.

Teamet lægger vægt på at levere stabile, sikre løsninger og står for både support samt drift af kritiske dele af SharePoint. Du får en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du bl.a. vil komme til at arbejde med:

  • SharePoint Online, Teams, OneDrive, Yammer og Power Platformen
  • Generel IT-Sikkerhed i forhold til SharePoint
Stibo A/S