CBRE GWS Denmark ApS

Medarbejder i CBRE

Vores medarbejdere er byggestenene til vores succes. Alle vores medarbejdere har et højt fagligt niveau inden for de områder, de beskæftiger sig med og vi har ekspertise i alle facetter af ejendomsdrift, kritiske miljøer, datacentre og Facilities Management-ledelse. Vi belønner og hylder de gode præstationer, idet det er vores ambition at fastholde medarbejderne samt at skabe fokus på exceptionel service, som går igen i alt hvad vi foretager os. Vi lægger vægt på, at karriere handler om mere end bare hårdt arbejde, og vi prioriterer at have glade medarbejdere, med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om Virksomheden

CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er en del af CBRE Group Inc. CBRE Group, Inc., er en Fortune 500 og S&P 500 virksomhed med hovedsæde i Los Angeles og har specialiseret sig i kommercielle ejendomsservices og investeringer. CBRE Group Inc. er den største aktør i branchen (baseret på omsætningen i 2014). Virksomheden har mere end 80.000 ansatte som servicerer bygningsejere, investorer og beboere gennem vores mere end 480 kontorer verden over.

Hos CBRE GWS er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder Facilities Management og strategisk ejedomsrådgivning – og det er vores mål at være ledende inden for integreret Facilities management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Mange af verdens største virksomheder har tillid til os som deres FM outsourcing partner — nogle igennem mere end 25 år. Hvorfor? Fordi vi arbejder i deres interesse, som en integreret, strategisk partner.

CBREs vision er at skabe klare fordele for vores kunder ved at styre, tilrettelægge og drive Real Estate og Facilities Management løsninger og services, der fremmer værdi og vækst for vores kunder. Med et utrætteligt fokus på dette, er det vores mål at blive en virksomhed i verdensklasse.

CBRE har et mål om at være den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker en professionel og strategisk tilgang til deres ejendomsportefølje, hvad enten det vedrører Real Estate eller Facilities Management Services eller begge i kombination.

I CBRE lægger vi vægt på følgende værdier:

Respect. Vi handler med respekt for andres ideer og formidler information åbent for at inspirere og tilskynde til samarbejde.

Integrity. Intet individ, ingen forretning, ingen kunde er større end vores engagement i vores virksomhed og hvad vi står for.

Service. Vi tager fat i vores kunders udfordringer med entusiasme og hårdt arbejde. Vi bygger langsigtede relationer ved at samle de rigtige mennesker, kapital og muligheder.

Excellence. Vi fokuserer ubarmhjertigt på at skabe vindende resultater for vores kunder, medarbejdere og aktionærer.

Karriereudvikling

CBRE investerer i og satser på medarbejdere, der tager ansvar for både deres egen indsats og virksomheden som helhed. Som medarbejder hos CBRE GWS er man medansvarlig for sin fremtid og udvikling gennem forskellige udviklingsaktiviteter - interne som eksterne. Udviklingen af medarbejdernes færdigheder fremmes løbende, for at udnytte muligheder som nye former for arbejde og nye teknologier samt give mulighed for intern udvikling. Medarbejdermål, resultater og udvikling diskuteres regelmæssigt i planlægnings- og udviklingssamtaler.

Vores medarbejderes løn vil være individuel og differentieret med hensyn til typen af arbejde og markedslønnen herfor. En fast og fair lønpolitik er nødvendig for virksomhedens fremtidige udvikling og vækst. Løn er kompensation for det arbejde, der udføres, og lønudvikling bør derfor også være baseret på arbejdsindsats og kvaliteten i det udførte arbejde over tid. Lønpolitikken er tilrettelagt på en sådan måde, at den stimulerer de gode indsatser ved at belønne præstationer, færdigheder og vilje til at udføre mere komplicerede opgaver.

Derudover tilbyder vi alle vores ansatte en pakke af personalegoder, eksempelvis konkurrencedygtige pensionsordninger, sundhedssikring og kollektiv ulykkesforsikring.

Vi har et allestedsnærværende fokus på sikkerhed og sundhed samt et godt arbejdsklima med sociale aktiviteter og tilbud til medarbejderne.

CBRE GWS er medlem af arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri, og er tiltrådt Industriens Overenskomst mellem DI og CO-industri. Medarbejdere der udfører teknisk og/eller manuelt arbejde, er omfattet af denne overenskomst.

Læs mere her:

CBRE GWS CBRE Blueprint