CBRE Corporate Outsourcing ApS

Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
DC Critical Services Supervisor

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brøndby

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en Critical Services Supervisor med en stærk teknisk, administrativ & kommunikativ profil til at indgå i vores Datacenter Team.

Pt. består teamet af 20 medarbejder på to Datacenter lokationer og vi dækker bredt med både Facility Teknikere, Critical Services Teknikere, projekt koordinator til større opgave på lokationerne samt drift og vedligehold af kundens Datacentre. På kontoret er vi er et team som forstår at have det sjovt, samtidig med at vi yder høj service i verdensklasse til vores kunde, som beskæftiger sig indenfor IT-industrien.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Financial Contract Support

CBRE Corporate Outsourcing ApS, København

Hos CBRE GWS søger vi en serviceorienteret, struktureret og energisk Finance Contract Support-medarbejder til at indgå i vores team på 5 og en leder. Din base bliver på vores hovedkontor i København med moderne faciliteter, lækker kantine og tæt til offentlig transport.

DE PRIMÆRE OPGAVER I STILLINGEN ER BL.A.:

 • Fakturering af kunder
 • Gennemgang af leverandørfaktura
 • Supportere finans omkring månedslukning, herunder rapportering, afstemninger, hensættelser m.v.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar, når det kræves. Vores forretning er i rivende udvikling, og du skal kunne trives med forandringer.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Technical Specialist

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Herning

Hos CBRE søger vi en dygtig teknisk koordinator, der er bredt fagligt funderet indenfor de tekniske discipliner. Du har stort drive, er målrettet og kan håndtere den tekniske bygningsdrift hos vores store internationale kunde i Lem-området.

Du vil som vores nye kollega indgå i et team på 5, som varetager hele Facility-løsningen, herunder bygningsdriften. Dine primære arbejdsopgaver i rollen som teknisk koordinator vil blandt andet bestå af:

 • Daglig drift af de tekniske installationer og bygningsdele i samarbejde med leverandører
 • Sikre, at vi overholder relevant lovgivning og serviceintervaller inden for ovenstående anlæg og miljø
 • Daglig dialog med kunden i forhold til status på aktiviteter
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Technical Maintenance Assistant

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Glostrup

Vi søger en Technical Maintenance Assistant, som forstår at bruge sit værktøj samt besidder et servicegen udover det sædvanlige til at indgå i vores team.

DE PRIMÆRE OPGAVER I STILLINGEN ER:

 • Driftsansvarlig for egne serviceområder (affaldshåndtering)
 • Koordinering og opfølgning af leverandører
 • Interne flytteopgaver
 • Sprinklertest og energiaflæsninger
 • Div. kørsler (internt og eksternt)
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Elektriker/tekniker

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brande

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig og alsidig elektriker / tekniker, der dagligt skal varetage de tekniske drift- og vedligeholdelsesopgaver hos vores kunde. Arbejdet skal udføres i Brande hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på ti personer, der sammen er ansvarlige for, at den tekniske drift altid kører optimalt.

Som elektriker / tekniker skal du løse opgaver, der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, planlægning af vedligehold, ansvar for installationsarbejde og løsning af akutte kritiske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Elektriker/tekniker

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Aalborg

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig og alsidig elektriker/tekniker, der dagligt skal varetage de tekniske drift og vedligeholdelsesopgaver hos vores kunde.

Arbejdet skal udføres i Aalborg hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på seks personer, der sammen er ansvarlige for at den tekniske drift altid kører optimalt. Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver inden for:

 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • El-installationer
CBRE Corporate Outsourcing ApS