LEGOLAND ApS

Save
LEGOLAND ApS
Servicecenter Manager

LEGOLAND ApS, Billund

”Allerede før vi ankom til LEGOLAND® fik vi bare den bedste service, så vores forventning kom helt i top”

Sådan skal alle vores gæster sige, når de har booket deres kommende besøg i LEGOLAND, så kan du motivere medarbejdere til at have smil i stemmen og se dig selv stå i spidsen for at lede og udvikle vores Servicecenter, så er det muligvis dig, vi leder efter.

Vores Servicecenter står for al kontakt med vores gæster før og efter deres ophold, både i parken og på vores overnatningssteder. Vores overordnede mål er at sikre gæstesoplevelser i verdensklasse, og du skal sammen med dit engagerede team på 4 faste medarbejdere og 4 sæsonmedarbejdere sikre, at vores gæster oplever nærværende og smidig service over telefon, e-mail og øvrige platforme.

LEGOLAND ApS
Save
LEGOLAND ApS
Maskinkyndig og serviceminded gartner

LEGOLAND ApS, Billund

Er det dig, der vil være med til at sikre at vores park altid fremstår indbydende og velplejet? Er du samtidig en teamplayer, fleksibel og en mester i at holde gang i maskinerne? Så er det lige netop dig vi søger på vores hold!

Vi søger en maskinkyndig og serviceminded gartner. Gartnererfaring er ikke et krav, men vi forestiller os, du har erfaring med reparation af biler/maskiner - f.eks. fra autobranchen, som jordbrugsmaskinmekaniker eller lignende. Du kan lide at arbejde i og med det grønne (og grå). Du har kørekort, og så skal du have lysten til at arbejde udenfor og give den bedste oplevelse og service til gæsterne.

Vi tilbyder en fast stilling 37 timer i ugen. Der vil være weekendarbejde hver 3. weekend i åbningssæsonen samt på et par hellidage (weekend og helligdage er fra 07.00-12.30 mod erstatningsfridag før eller efter).

LEGOLAND ApS
Save
LEGOLAND ApS
Mad & Drikke i LEGOLAND® søger medarbejdere, som kan arbejde både hverdage og weekender

LEGOLAND ApS, Billund

"Vi fik rigtig god betjening ved spisestedet, da vi bestilte vores mad – medarbejderen overgik totalt vores forventning. Da vi gik derfra, tænkte vi ”WAUW!”

Når du starter i jobbet, vil du blive modtaget og trænet af en erfaren medarbejder, og du vil indgå i et fantastisk team af både nye og erfarne medarbejder, hvor der er plads til alle. I vil i fællesskab sikre, at service og kvalitet hver dag er i top, så vi hver eneste dag lykkes med vores mission om at skabe uforglemmelige minder for vores gæster. Oplevelser, som er værd at fortælle videre til venner og kammerater – det kalder vi WAUW!

LEGOLAND ApS
Save
LEGOLAND søger Hotel Director - Billund
Vores Hotel Director har fået nye udfordringer uden for organisationen, og derfor søger vi nu en ny director til vores overnatningssteder:...
Legoland, Billund
Head aHead
Published:
Save
Kok til 4-stjernet hotel
Vi spiste i Panorama-restauranten, og det var super lækkert man kan virkelig mærke, at der bliver kræset for detaljerne.
Legoland, Billund
Head aHead
Published: