Tradium

Gem
Tradium
Undervisere til Teknisk Gymnasium i Randers indenfor IT og kommunikation eller Byggeri og energi - Genopslag

Tradium

Vi har desværre endnu ikke fundet de rette kandidater, hvorfor de genopslås. Brænder du for at undervise og for at skabe ambitiøse, spændende og mangfoldige læringsmiljøer, der får elever til at udvikle sig? Vil du være med til at undervise på et gymnasium, hvor vi tror på, at eleverne lærer mest, når teori og praksis går hånd i hånd? Så er det måske dig, vi har brug for som een af vores to nye gymnasielærere på Tradium Teknisk Gymnasium i Randers.

Den ene stilling er som underviser i fagene informatik, teknikfaget digital design og evt. kommunikation og it og design. Den anden stilling er som underviser i teknologi, teknikfaget byggeri og energi og evt. andre relevante fag.

Tradium Teknisk Gymnasium har fokus på naturvidenskab, teknik og teknologi, innovation, design og digitale medier.

Tradium
Gem
Elgaard Mancom
Uddannelsesdirektør/rektor, HHX

Elgaard Mancom søger for Tradium

Med reference til den administrerende direktør og som medlem af skolens direktion får du i tæt samarbejde med rektor på HTX det overordnede ansvar for at repræsentere de erhvervsrettede gymnasier på Tradium såvel internt som eksternt.

Sammen med vicerektor og to uddannelsesledere sætter du retning, struktur og rammer for et traditionsrigt og dog moderne handelsgymnasium med tre permanente linjer og en mangfoldig studieretningsstruktur.

I lokalområdet arbejder du målrettet med gode værdiskabende relationer til grundskoler og andre relevante interessenter for herigennem at sikre en fortsat stor interesse for og søgning til Tradiums gymnasier.

Elgaard Mancom
Gem
Motiverende underviser til Fodterapeutuddannelsen i Randers
Har du lyst til at formidle viden til Fodterapeutstuderende?
Tradium, Vester Alle 26, Randers C
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Udadvendt talstærk elev til Tradium Økonomi
Har du styr på tal og ved at regnskab og økonomi skal være en del af din fremtid?
Tradium, Vester Alle 26, Randers C
Jobcenter
Indrykket: