Luxplus ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Super engageret team af dygtige medarbejdere - på tværs af alle afdelinger. Rigtig positiv stemning og god holdånd. God mulighed for medindflydelse, hvis man har ideer eller ønsker. Lækre lokaler og masser af forkælelse af personalet.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Der har været udskiftning i ledelsen. Alle har fået pensionsordning og sundhedsforsikring. Godt samarbejde på tværs af teams - også selvom der har været corona. Man bliver involveret i strategien og vi har haft nogle gode workshops hvor alle, uanset hvor man arbejder, kan bidrage.

Negativ kommentar

Det har været svært ikke at kunne være sammen pga. corona - nu er det ved at blive bedre og der er planlagt nogle sociale events hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Evaluering

Positiv kommentar

Siden den nye ledelsesteam er kommet, er der sket store ændringer i Luxplus. Vi har fået pension og sundhedsforsikring. Arbejdsmiljøet er rigtig godt: Mange sociale event, udvikling, lyttende, empatiske og ansvarsbevidste kollegaer og ledere. Derudover sidder vi i nogle super lækre lokaler. Der bliver sat pris på en i Luxplus og det er en dejlig følelse.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Lækre lokaler. Super søde og gode kollegaer og generelt en ret stærk holdånd, hvor alle er villige til at hjælpe hinanden. God madordning. Tæt på offentlig transport.

Negativ kommentar

Der er ingen pension eller sundhedsforsikring. Lønsamtaler og MUS ol. ikke-eksisterende. Vær opmærksom på at du kan blive snakket efter munden og lovet meget, så få alt der vedrører arbejdsopgaver, ansættelsesforhold osv. på skrift, gerne så præciseret som overhovedet muligt. En fagforening er et must. Du skal være indstillet på at blive micromanaged helt ned i detaljen, samtidig med det forventes du tager det fulde ansvar og irettesættelserne sker oftest i plenum. Du skal også være indstillet på at blive behandlet, snakket ned til og sat på plads som var du et lille barn.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er sket store positive forandringer inden for det seneste halve år, efter at virksomheden er blevet opkøbt af en kapitalfond. Dette er specielt på ledelses-fronten samt work-life balancen. Der er en god team-ånd og der er stort fokus på samarbejde.

Negativ kommentar

Strategien er stadig ikke helt klar, hvilket kan gøre at man stadig ikke helt ved hvad man løber efter. Til gengæld er ledelsen meget åbne for input og forslag så man får mulighed for at påvirke retningen.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastiske kollegaer og lækkert kontor. Godt med snacks, kaffe og mulighed for fredagsbar og gode fester med alt hvad der hører.. Hyggeligt at være på arbejdet for det meste.

Negativ kommentar

Komplet kaotisk ledelse, der skifter mellem komplet micromanagement og komplet ligegyldighed overfor de ansatte. Helt umulige at forhandle løn med. 0 pension, 0 sundhedsforsikring og ingen vilje til at ændre på disse ting, trods rekordomsætning. Du er intet værd, når/hvis du ikke tjener penge for dem. Tænk dig om inden du søger her.