Teaterbørneinstitutionen

Gem
Teaterbørneinstitutionen
Teaterbørneinstitutionen søger ny pædagog

Teaterbørneinstitutionen, København

Teaterbørneinstitutionen søger en ny pædagog, der ønsker at binde helstøbt teoretisk viden op på praksis. Til et professionelt arbejdsfællesskab med pædagogisk tydelighed, hvor vi vægter høj faglighed, daglig samskabende refleksion og sparring i vores fælles opgaveløsning. Stillingen er på 25-37 timer om ugen og med start hurtigst muligt i en af vores afdelinger (vuggestue og børnehave).

Hos os er engagement, nærvær, anerkendelse og små puf indenfor nærmeste udviklingszone centrale pejlemærker i relations arbejdet. Vi

Vi hjælper alle børn til deltagelse i legefællesskaber med fokus på børnenes indbyrdes samspil. Vi tror på, at legefællesskaber skaber ro og forudsigelighed. Vi

Teaterbørneinstitutionen
Gem
Teaterbørneinstitutionen
Barselsvikariat: Teaterbørneinstitutionen søger ny pædagog

Teaterbørneinstitutionen, København

Vi søger en pædagog til vores vuggestue. Stillingen er på 30-37 timer om ugen og med start hurtigst muligt, så vi sikrer en grundig oplæring inden vores pædagog går på barsel slut februar. Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat, hvor der er mulighed for fastansættelse i huset i forlængelse af vikariatet.

Teaterbørneinstitutionen har gennemgået en faglig proces siden 2019, hvor pædagogisk tydelighed i det praksisnære arbejde har været omdrejningspunktet. Hos os er engagement, nærvær, anerkendelse og små puf indenfor nærmeste udviklingszone centrale pejlemærker i relationsarbejdet.

Vi hjælper alle børn til deltagelse i legefællesskaber med fokus på børnenes indbyrdes samspil. Vi tror på, at legefællesskaber skaber ro og forudsigelighed.

Teaterbørneinstitutionen