HusCompagniet A/S

Velkommen til HusCompagniet – bliv en del af familien

Vil du være med til at få vores kunder trygt i hus? Og vil du være en del af en virksomhed, der har et stærkt fællesskab og vægter trivsel på jobbet højt? I HusCompagniet driver vi en ansvarlig forretning, der fremmer det fulde potentiale af vores medarbejdere.

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vi er en børsnoteret virksomhed med en stærk, transparent økonomi. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 50 års erfaring, og vi har branchens største kundetilfredshed – på grund af vores dygtige, servicemindede og engagerede medarbejdere.

I HusCompagniet har vi en travl hverdag med mange forskellige opgaver, men der er altid plads til et godt grin, og vi prioriterer socialt samvær, både i de enkelte teams og på tværs af faggrupper, højt. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi er samtidig meget imødekommende ift. arbejdstilrettelæggelse, ligesom vores medarbejdere også altid er klar på at give den en ekstra skalle, når det kræves. På den måde når vi bedst vores fælles mål og skaber fortsat succes – som én stor, positiv familie.

Et hus med terrasse

Landsdækkende virksomhed

HusCompagniet har kontorer med showrooms, udstillingsbyer og forskellige udstillingshuse i hele Danmark. På alle vores kontorer har vi dygtige medarbejdere, der hjælper vores kunder med at forvandle deres boligdrøm til deres drømmebolig. Med kyndig rådgivning om alt fra arkitektur, materialevalg og indretning til vedvarende energi er de i trygge hænder. En af grundstenene i HusCompagniet er netop, at vores kunder skal føle sig trygge. Det gør de bl.a. ved, at vores medarbejdede sikrer et tårnhøjt serviceniveau, og at de holder dem godt orienteret under hele deres forløb hos os.

Vi passer godt på vores arbejdskultur

Som ny medarbejder kan du se frem til at blive en del af en virksomhed, der vægter et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel højt. Vi gennemfører årlige trivselsundersøgelser, og samtidig er det vigtigt for os at involvere, respektere og anerkende alle medarbejdere uanset forskellighed. HusCompagniet betragter mangfoldighed og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle uanset køn, seksualitet, etnisk tilhørsforhold og religion at søge job hos os.