Psykiatri Plus A/S

Gem
Psykiatri Plus A/S
Engageret uddannet social- og sundhedsassistent

Psykiatri Plus A/S, Nr. Asminderup

Vi leder efter en ny kollega, der har mulighed for at arbejde 34 timer om ugen fordelt på dag, aften og hver 3 weekend.

På Tjørnehøj arbejder vi for at skabe trygge rammer, og give vores beboere overskud og mod til igen at gribe livet. Tjørnehøj er et specialiseret botilbud for unge og voksne med dobbeltdiagnoser, personlighedsforstyrrelser og forandrede virksomhedsopfattelser.

Vores mål er, at vores beboere genvinder kontrollen over eget liv og troen på, at deres mening tæller. Det gør vi ved at inddrage beboerne i alle beslutninger om deres ophold og behandling.

Vi leder efter dig, der er et positivt og ordentligt menneske – en, der møder dagens opgaver, beboerne og dine kollegaer med engagement og energi. Du er uddannet social og sundhedsassistent, og meget gerne med relevant erfaring med borgere med psykiatriske og komplekse udfordringer.

Psykiatri Plus A/S
Gem
Psykiatri Plus A/S
Social- og sundhedsfaglige timeafløsere til vores socialpsykiatriske botilbud Tjørnehøj

Psykiatri Plus A/S, Nr. Asminderup

Vi søger netop nu fleksible timeafløsere, der kan arbejde dag, aften og/eller nat.

Tjørnehøj er et bosted for mennesker med psykiske udfordringer og ofte også et misbrug. Der er tale om sårbare mennesker i svære livssituationer. I fællesskab skaber vi tryghed for beboerne, hvilket indebærer varetagelsen af både pædagogisk og sundhedsorienteret arbejde samt plejeopgaver.

Vi leder efter dig, der er et positivt og ordentligt menneske – en, der møder dagens opgaver, beboerne og dine kollegaer med engagement og energi. Du har en socialfaglig uddannelse, eller er under relevant uddannelse, og har erfaring inden for psykiatrien.

Psykiatri Plus A/S