Jysk Fynske Medier P/S

Gem
Jysk Fynske Medier P/S Kundesupporter til Service og Drift

Jysk Fynske Medier P/S, Odense

Vi søger en ny kollega der vil være med at skabe positive oplevelser for vores interne og eksterne kunder i Jysk Fynske Mediers service & drift team i Kundesupport & Servicecenter Odense.

Som kundesupporter bliver du et centralt og vigtigt bindeled i vores BTB-salgsorganisation, hvor din kerneopgave bliver at understøtte Jysk Fynske Mediers medierådgivere og annoncører og samtidig sikre en god kundeoplevelse. Det er derfor vigtigt at du trives med og er vant til et tværgående samarbejde, hvor man selv har et stort ansvar for at finde svar og løsninger.

Din primære opgave vil bestå i at sikre at alle bookinger og annoncematerialer bliver håndteret rettidigt, derfor er det vigtigt at du trives godt med stramme deadlines i en travl hverdag, hvor overblikket er afgørende.

Gem
Jysk Fynske Medier P/S Medierådgiver til BtB Salg i Vejle

Jysk Fynske Medier P/S

Kan du give SUVERÆN rådgivning? Arbejde ud fra Tillid, med masser af Ansvar og har du Mod på at prøve en masse nyt?

Vi søger en engageret og målrettet medierådgiver med erfaring inden for opsøgende B2B- og/eller salg/rådgivning. Det er et plus, hvis du har arbejdet med salg/rådgivning i mediebranchen og kender til markedsføring og vil give kunderne en suveræn service.

Som Medierådgiver i JFM Vejle bliver du udstyret med markedets stærkeste medieplatforme til at bygge netop de tværmedielle markedsføringsløsninger, vores kunder har behov for. Du ser mulighederne i disse platforme, og du formår at kommunikere budskabet til dine kunder. Du kommer til at sælge til områdets 7 ugeaviser, 2 dagblade, diverse tillæg mm, samt til vores digitale platforme og flere forskellige radiokanaler.

Gem
Curia
Konsulent til Business Support

Curia søger for Jysk Fynske Medier P/S

Har du talent for at udvikle mennesker gennem dialog og konstruktiv, motiverende feedback, og kunne du tænke dig at skabe forandringer i en stor organisation med en bred berøringsflade?

I Jysk Fynske Mediers B2B-salgsafdeling er der igangsat et højt prioriteret projekt, hvor målet er at øge bevidstheden omkring Price Management.

Din nøglerolle bliver at støtte og udvikle medierådgiverne med implementeringen af Price Management. Det vil sige, at du sikrer, at projektet kommer til virkelighed i praksis – primært gennem genbesøg, herunder bliver dine centrale opgaver at:

  • Observere
  • Coache
  • Give konstruktiv, motiverende feedback til sælgere
Gem
Curia IT-chef

Curia søger for Jysk Fynske Medier P/S i Odense

Har du fingeren på pulsen i forhold til eksisterende såvel som nye systemer og attraktive alternativer i markedet? Og kan du lede din afdeling med kyndighed for at styrke sammenhængen mellem afdelingens to ben – IT og Udvikling?

Som Jysk Fynske Mediers nye IT-chef bidrager du til at skabe overblik over det samlede tekniske landskab for IT-systemer – deriblandt infrastrukturen. Derfor har naturligvis en interesse og forståelse for IT og teknologi, og hvordan det kan bruges til at støtte og udvikle virksomheden.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for 10-12 IT-profiler, som du går i spidsen for ved at være en strategisk og forretningsorienteret leder. Du bliver samtidig ansvarlig for at varetage en lang række IT-opgaver, herunder den videre udvikling af RPA.