Fjernvarme Horsens

Gem
Fjernvarme Horsens
Driftstekniker til Distributionen

Fjernvarme Horsens

Brænder du for at blive en del af et velfungerende team, hvor du får tiden til at levere et ordentlig stykke arbejde, og motiveres du af selvstændighed og fleksibilitet, så har vi jobbet til dig, i en virksomhed der aktivt bidrager til den grønne omstilling.

Dine primære opgaver vil være:

  • Etablering af stikaftaler (linjeføring af fjernvarme stikket på privat grund)
  • Sikring af materialer til eftertilmeldinger
  • Tilsyn på smede og anlægsarbejder på gaskonverteringer og renoveringer
Om dig

Du har en teknisk baggrund eksempelvis som VVS-tekniker, elektriker etc., samt har erfaring og flair med at kommunikere og arbejde for private kunder.

Fjernvarme Horsens
Gem
Fjernvarme Horsens
Kundechef

Fjernvarme Horsens

Skal du som ny kundechef være med til at lede og videreudvikle Danmarks største kundeejede fjernvarmeselskab?

Tænder du på at arbejde med grøn omstilling, de nyeste teknologier, en virksomhed i vækst, dygtige kolleger og et stort ansvar i en mindre organisation?

Som en del af chefgruppen i Fjernvarme Horsens og med reference til direktøren, får du ansvar for at sikre, vi har tilfredse og ansvarlige privat- og erhvervskunder, der er bevidste om deres medejerskab og forstår fællesskabets interesse i at skabe grøn fjernvarme til konkurrencedygtige priser.

Efter en intensiv anlægsfase er vi nu nået til at skulle udvikle koncepter og arbejde os tættere på både eksisterende og nye privat- og erhvervskunder. Det skal du tage det ledende ansvar for – i samarbejde med os andre og dit team.

Fjernvarme Horsens