Saxe Hansen A/S

Gem
Saxe Hansen A/S
El-konstruktør

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

I øjeblikket har vi brug for en el-konstruktør/tavlebygger med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Saxe Hansen A/S
Gem
Saxe Hansen A/S
Bogholder med lønansvar

Saxe Hansen A/S, Værløse

Er du den, der har styr på bogholderiet fra de daglige bogføringsopgaver til moms og månedsafstemning?

Vi søger en erfaren bogholder, som trives med at varetage bogholderi og regnskabsopgaverne fra A-Z.

SAXE Hansen er landet efter indkøring af Visma Business, elektronisk dokumentstyring og tilpassede workflows. Mange processer er digitaliseret og automatiseret. Der er dog stadig områder under udvikling, hvorfor du skal være forberedt på fortsatte forbedringer og tilretninger. Du får ansvar for alle bogholderiopgaver, herunder:

  • Finansbogholderiet
  • Kreditorstyring
  • Afstemninger og periodisering
Saxe Hansen A/S
Gem
Saxe Hansen A/S
SAXE Hansen A/S søger en Konstruktør

Saxe Hansen A/S, Laurbjerg

SAXE Hansen A/S, Laurbjerg (nær Randers) søger en projektleder til at varetage opgaver i forbindelse med udvikling og leverancer af automationsprojekter primært til den plastforarbejdende industri i Skandinavien.

Vores produkter er overvejende robotanlæg til plastindustrien, typisk bestående af 6-aksede robotløsninger, Co-Bots og lineære servo-robotter. Vi henvender os primært til større kunder, som ønsker turn-key løsninger til automatisering af deres produktion

Du skal have erfaring med konstruktion og være fortrolig med at arbejde i et miljø, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling. Vores team i Laurbjerg består af 25 motiverede medarbejdere, der konstruerer, fremstiller, monterer, tester og servicerer en lang række robotløsninger, som oftest i forbindelse med sprøjtestøbning af plastemner.

Saxe Hansen A/S