MentorDanmark

Vi har afholdt mere end 1 million undervisningstimer og hjulpet over 70.000 børn og unge siden 2013. Med et stærkt hold af mere end 5.000 erfarne mentorer, fordelt i Norden, er dit barn sikret det bedst mulige match og lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet med fri adgang til materialer fra Gyldendal og Restudy.

Vi skaber lyst til læring! Alle børn og unge fortjener at føle skoleglæde - derfor gør vi det sjovt at lære. Vi tilbyder lektiehjælp og privatundervisning i alle fag i både folkeskolen og gymnasiet og skræddersyr ud fra den enkelte elevs behov, interesser og mål. Vi har et ønske om, at alle vores elever genfinder samme glæde og nysgerrighed ved læring, som de havde den allerførste skoledag.

Konceptet: Landets dygtigste topstuderende, med minimum 10 i sit undervisningsfag, hjælper elever fra folkeskolen og gymnasiet med deres faglige udfordringer. Alle vores undervisere er screenet og testet for deres personlige, faglige og pædagogiske kompetencer, inden de bliver mentorer, og de uddannes løbende for at sikre høj kvalitet. Personlig og skræddersyet undervisning skaber lyst til læring.