Sentia Denmark A/S

Gem
Sentia Denmark A/S
Student Assistant - Sales

Sentia Denmark A/S, Herlev

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde? Har du erfaring med Excel og Word? Kan du se dig selv arbejde med sælgere og ledere i en Kommerciel kontekst? Trives du med at være serviceminded og finder du IT-industrien spændende? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Student Assistant i vores salgsafdeling vil du blive en del af et erfarent, dynamisk og dedikeret team hvor alle arbejder efter at vedligeholde og udvikle Sentia-kunders portfolio. Du får derfor en central og alsidig rolle og er bindeleddet mellem vores CSM-system og salg. Du vil agere som vores salgsafdelings forlængede arm samt udarbejde relevante ad-hoc opgaver, der kan sikre den korrekte udførsel.

Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Passioneret Presales Architect

Sentia Denmark A/S, Herlev, Aarhus eller Odense

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Evner du at gennemskue kunders forretningsudfordringer og skabe holdbare løsninger baseret på de nyeste Cloud-teknologier? Så har vi stilling til dig!

I rollen som Presales Architect vil du blive en del af et kompetent team, hvor vi samarbejder med kunderne i at skabe langsigtede løsninger, der passer til deres forretning, om det er Pure Public Cloud, Hybrid løsninger eller Sentia Cloud. Du vil spille en vigtig rolle i at hjælpe vores kunder i gang med deres Cloud transitioner. Hos vores kunder, vil du både fungere som cloud-evangelist, samt tekniske rådgiver både i salgsprocessen og i accountteamet mod kunden i driftsfasen. Det vigtigste er, at vi skaber langsigtede løsninger sammen med vores kunder.

Sentia Denmark A/S
Gem
Sentia Denmark A/S
Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Sentia Denmark A/S, Odense eller Glostrup

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Senior Infrastructure Engineer vil du blive en del af et større kompetent team, hvor vi arbejder og tænker i en international kontekst. Du vil være ansvarlig for at arbejde med vores VMware og Hyper-V installationer, opdatering af disse, og sikre automatisering m.v. Du vil have mulighed for at arbejde ud fra vores kontor i enten Glostrup eller Odense.

Dine ansvarsområder

  • Installation og drift af en bred vifte af VMware produkter bla. vSphere, VCD, NSX-T, VCDA, vSAN
  • Vedligeholde og opdatere Hyper-V clustre
  • Vedligeholde, opdatere og automatisere vores IT-infrastruktur
Sentia Denmark A/S