DSI Dantech

Velkommen til DSI Dantech – Din næste arbejdsplads

Hos os får du mulighed for at gøre en forskel for vores kunder, dine kolleger og for miljøet.

DSI Dantech er en international virksomhed med ambitiøse mål om at ændre fødevareindustrien. Vores medarbejdere spiller en altafgørende rolle i, at vi når vores mål. Derfor arbejder vi hårdt for at skabe en arbejdsplads, vi er stolte af, hvor vi har respekt for alle fagområder, baggrunde og personligheder.

Hvem er vi?

DSI Dantech er en virksomhed, der udvikler, producerer, sælger og servicerer bæredygtige teknologier til frysning, afkøling og opvarmning af fødevarer.

Vores mål er at optimere vores kunders resultater og udbytte samtidighed med, at vi bidrager til beskyttelsen af vores miljø.

Vi har mere end 100 års viden og erfaring og har lavet mere end 10.000 installationer. Vores virksomhed består af mere end 300 dedikerede medarbejdere, der arbejder i et internationalt miljø, som er karakteriseret af en uformel tone og en flad ledelsesstruktur.

Bliv en del af DSI Dantech

Vores fælles værdier driver os, uanset hvor i organisationen du er. Det vil du hurtigt mærke både indbyrdes som kollega, men også i vores måde at drive forretning på, og over for vores kunder og samarbejdspartnere. Det er vi stolte af.

Læs mere om DSI Dantech som arbejdsplads og se vores ledige stillinger her.