Fødevarestyrelsen

Save
Fødevarestyrelsen Vi søger en ny leder i VeterinærSyd - Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse, så har vi stillingen til dig her

Fødevarestyrelsen, Vejen

Vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam og få masser af ledelsesmæssig sparring? Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse i en spændende og dynamisk enhed med 90 dygtige medarbejdere? Så er du måske vores nye sektionsleder i VeterinærSyd.

Som vores nye sektionsleder skal du være med til at lede enhedens teams, som består af engagerede medarbejdere. Du bliver nærmeste leder for ca. 25 medarbejdere. Gennem din ledelse skal du være med til at sikre, at enheden kan opfylde sine mål, at sikre trivsel, motivation og samarbejde både hos medarbejderne og på tværs af teams og enheder.

Arbejdstiden er placeret i tidsrummet kl.7-17, men du skal derudover være indstillet på varierende arbejdstider f.eks. i forbindelse med håndtering af det veterinære beredskab og andre akutte kriselignende situationer.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen Ekspert i kvalitetsstyring og egenkontrol til Center for Jura og Kontrol

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Har du hands-on-erfaring med HACCP, egenkontrol og sporbarhed?

Vil du være med til at understøtte en sikker fødevareproduktion og god dyrevelfærd? Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med selvstændigt ansvar og faglige udfordringer. Opgaverne spænder vidt fra arbejde med HACCP-principper og egenkontrol til sporbarhed mv.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der er plads til, at du kan bruge og udvikle dine faglige kompetencer i et tværfagligt miljø.

Du får bl.a. ansvar for:

  • Udvikling og implementering af HACCP, herunder egenkontrol
  • Udvikling og implementering af sporbarhed
  • Vurdering og koordinering af branchekoder fra erhvervet på tværs af organisationen
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen Spændende juridiske stillinger indenfor et område med stor politisk bevågenhed

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Er du jurist og interesseret i at arbejde som konsulent med komplicerede juridiske opgaver med en veterinær vinkel, hvor der er stor politisk bevågenhed? Har du lyst til at arbejde med forvaltningsret og spændingsfeltet mellem national ret og EU-ret? Så se nærmere her, da vi i Center for Dyresundhed i Fødevarestyrelsen søger to juridiske konsulenter.

Vores arbejde i Center for Dyresundhed spænder over et meget bredt fagligt felt. Du vil derfor som jurist hos os få mulighed for at arbejde med meget forskelligartede opgaver inden for en række forskellige juridiske områder, herunder forvaltningsret, offentlig ret, EU-ret, databeskyttelsesret m.m.

Konkret er implementering af EU’s dyresundhedsforordninger (Animal Health Law) en kerneopgave, der lige nu fylder rigtig meget i kontoret – en opgave, som du, som vores nye medarbejder også bliver inddraget i.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen Sektionsleder til Mikrobiologisk sektion på Laboratoriet i Ringsted

Fødevarestyrelsen

Har du lyst og evne til at lede og udvikle, så send en ansøgning til stillingen som sektionsleder ved Sektion for Mikrobiologi.

Sektionen er ansvarlig for den offentlige overvågning af patogene mikroorganismer i foder og fødevarer, herunder typning og resistensbestemmelse.

Du skal bl.a.:

  • Lede Mikrobiologisk sektion med fem akademikere og 18 laboranter
  • Indgå i laboratoriets ledelsesteam sammen med de tre øvrige sektionsledere og laboratoriechefen
  • Stå i spidsen for sektionens faglige prioriteringer og udvikling i overensstemmelse med Fødevarestyrelsen strategi og den overordnede politiske prioritering

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling i et inspirerende fagligt miljø, som er førende inden for mikrobiologisk diagnostik

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen Vil du være en af tre dyrlæger til løft af opgaver inden for veterinærområdet?

Fødevarestyrelsen, Korsør

Har du lyst til at bruge din faglige uddannelse som dyrlæge inden for veterinærområdet, og har du lyst til at være med til at sikre husdyrenes sundhed og velfærd? Så søg en af vores tre tidsbegrænset stillinger hos Veterinær Øst og bliv en del af et af vores faglige stærke teams, hvor også beredskabsarbejde er en vigtig del af vores hverdag.

Vi søger dyrlæger til tre tidsbegrænset stillinger frem til udgangen af 2022, der har interesse for og gerne erfaring inden for dyrevelfærd og veterinærmedicin. Vi har en ekstraordinær arbejdsopgave i forbindelse med visitation af ukrainske kæledyr, der ankommer til Danmark som følge af krigen i Ukraine. Derfor mangler vi ekstra hænder i år.

Vores område nyder stor politisk opmærksomhed, hvilket giver en dynamisk og spændende hverdag. Vi sætter dyresundhed og dyrevelfærd højt ikke mindst ved eksport og samhandel af dyr.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen Bliv vores nye lederkollega til ledelse af drift af fødevaretilsyn i hovedstadsområdet

Fødevarestyrelsen, Glostrup

I Fødevarestyrelsen søger FødevareKøbenhavn i Glostrup en sektionsleder, der kan medvirke til at sætte gode rammer for medarbejderne, fungere godt i et dynamisk lederteam og deltage i tværgående opgaver omkring drift og udvikling af kontrol i fødevarevirksomheder.

Du kommer til at indgå i et lederteam med en enhedschef og i alt fem sektionsledere. Sammen har vi det tværgående ansvar for enhedens trivsel, opgavevaretagelse og den tværfaglige prioritering.

Vi kan tilbyde dig et spændende og varierende job i et godt, uformelt arbejdsmiljø med stor faglighed.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Dyrlæge til Team kvæg, Fødevarestyrelsen VeterinærNord
Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for kvæg i de danske besætninger og arbejde med produktionsdyr i forbindelse med transport?
Fødevarestyrelsen, Herning, Herning
Jobcenter
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Fødevarestyrelsen søger en student til SoMe- og kommunikationsopgaver
I Fødevarestyrelsen har vi gang i de sociale medier!
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Sektionsleder til regnskabsteamet i en styrelse i rivende udvikling
Har du lysten og kompetencerne til at mestre en forretningsnær økonomistyring i alsidig styrelse med årlige gebyrindtægter på cirka...
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Studentermedhjælper søges til FødevareKøbenhavn i Fødevarestyrelsen
Er du interesseret i myndighedsarbejde og fødevarelovgivning?
Fødevarestyrelsen, Aalborg, Aalborg SV
Jobcenter
Check the job satisfaction:
Published: