Fødevarestyrelsen

Gem
Fødevarestyrelsen Dynamisk sektionsleder søges til Center for Dyresundhed

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Brænder du for ledelse og udvikling af dygtige og fagligt stærke medarbejdere? Er du frisk på at løfte store samfundsvigtige opgaver?

Her får du en spændende ledelsesopgave med mange kontaktflader. Vi kan også garantere en udfordrende arbejdsdag i et engageret ledelsesteam med godt humør og en uformel atmosfære.

Ledelsesopgaverne vil være centreret omkring personaleledelse, coaching af medarbejdere i deres opgaveløsning og styrkelse af processerne omkring opfyldelse af Fødevarestyrelsens strategi og forskellige politiske aftaler på området. Ledelsesopgaven indebærer, at du sætter rammer for teams og den enkelte medarbejders udvikling og opgaveløsning. Du skal kunne prioritere i de mange opgaver og sikre en rettidig ministerbetjening, styrelsessvar, pressehåndtering mm. Som sektionsleder vil du endvidere repræsentere Fødevarestyrelsen ved eksterne møder med andre myndigheder og organisationer.

Gem
Fødevarestyrelsen Ansvarsbevidst sektionsleder til Fødevarestyrelsens hovedkontor i Glostrup

Fødevarestyrelsen

Vil du lede arbejdet med regulering og policyudvikling inden for veterinærmedicin? Så søg jobbet her og bliv en del af vores lederteam.

Fødevarestyrelsen søger snarest en sektionsleder til vores enhed for Dyrevelfærd & Veterinærmedicin, hvor du skal lede veterinærmedicinsektionen og kommer til at indgå i kontorets ledelsesteam, der består af enhedschefen og tre sektionsledere.

Du bliver sektionsleder for ca. 15 medarbejdere i vores sektion for veterinærmedicin, der bl.a. beskæftiger sig med veterinær anvendelse af lægemidler, veterinær antibiotikaanvendelse, herunder ”Gult kort-ordningen” og antibiotikaresistens, sundhedsrådgivning, monitorering af restkoncentrationer, drift af veterinærlægemiddelregistret VetStat, foderlægemidler, sekretariatsbistand til Det Veterinærmedicinske Råd mv.

Gem
Tilsynsførende dyrlæge - med flair for kommunikation - til Fødevarestyrelsens kontrol på slagtehuse i Midtjylland m.v
Kontrollen med slagtehusene og vagtembedsdyrlægeordningen er organiseret under Kødkontrollen i Århus.
Fødevarestyrelsen Århus, Aarhus N
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Fødevarestyrelsen søger leder med flair for driftsopgaver, distanceledelse og teamarbejde
Vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam og få masser af ledelsesmæssig sparring?
Fødevarestyrelsen, Herning, Herning
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Er du Fødevarerejseholdets nye snushane – regnskabskyndig tilsynsførende søges til midlertidig stilling i et år i Vejen?
Er du nysgerrig af natur og interesseret i dybdegående research og offentlig kontrol?
Fødevarestyrelsen, Vejen, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Projektleder til Fødevarestyrelsen
Har du lyst til at blive udfordret i en ambitiøs forretningsorienteret styrelse, som under stor mediemæssig bevågenhed "arbejder for føden”?
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Data Scientists til Advanced Analytics og Machine Learning i Fødevarestyrelsen
Ny teknologi og brugen af flere og bedre data om fx virksomhedernes produktion og adfærd skal give nye indsigter, der vil forbedre...
Fødevarestyrelsen, Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket: