Pentair Union Engineering

Gem
PeopleLink Technical Support Engineer

PeopleLink søger for Pentair Union Engineering i Fredericia

Teknisk support af komplekse procesanlæg.

Som Technical Support Engineer bliver du en del af virksomhedens Technical Support-afdeling, som har ansvaret for at håndtere kundehenvendelser angående garantisager, samt yde teknisk support såvel internt som eksternt. Du kommer således til at blive en teknisk nøgleperson i virksomheden, hvor du vil opbygge stor indsigt i de installerede anlæg fordelt globalt.

Du får en bred kontaktflade. Din dialog med kunderne består af teknisk support ved kritiske nedbrud, fortløbende rådgivning til kunder med servicekontrakt og alt derimellem.

Gem
PeopleLink Project Assistant

PeopleLink søger for Pentair Union Engineering i Fredericia

Komplekse procesanlæg til cirkulær udnyttelse af CO2

Som Project Assistant bliver du del af det team, som især beskæftiger sig med anlæg til bryg- og softdrink segmentet. Her arbejder projektteamet parallelt med en række projekter som i Pentair Union Engineering termer er af mindre omfang – men stadig med en høj kompleksitet.

Blandt de vigtigste opgaver som ligger lige for kan nævnes:

  • Deltagelse i udarbejdelse af basic design samt P&I-diagrammer
  • Udarbejdelse af grundlag til produktion og montage
  • Udarbejdelse af styklister samt dimensionering og indkøb af komponenter
Gem
PeopleLink Masterdata Specialist

PeopleLink søger for Pentair Union Engineering i Fredericia

Med omdrejningspunkt i teknik og compliance

Pentair Union Engineering udvikler og leverer procesudstyr der i projektstørrelse kan omfatte trecifrede millionbeløb. Der er tale om anlæg som består af flere tusinde forskellige komponenter/items, som tilvejebringes gennem en global supply chain, der både omfatter egne fabrikker og eksterne leverandører. Da både projekter og efterfølgende reservedele tillige sælges over det meste af verden, er der behov for en omfattende registrering og dokumentation

Med reference til Logistics Manager får du med arbejdssted på kontoret i Fredericia ansvaret for, at alle items, og derved det samlede produktkatalog, er opdateret. Dine primære opgaver består i at oprette og vedligeholde globale masterdata samt at håndtere opgaver og projekter i forbindelse med compliance.