CRODA Denmark A/S

Gem
CRODA Denmark A/S Supply Chain Specialist

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

Du bliver som Supply Chain Specialist et vigtigt bindeled mellem salgsorganisationer rundt om i verden, produktionen og lageret.

Primære dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Sikre, at ordrer planlægges rettidigt, sparring med regioner omkring ordrer
  • Sikre, at ordrer sendes til tiden i samarbejde med lageret
  • Sikre, at afdelingens dokumentation vedr. arbejdsgange, processer, implementering af procedurer og kvalitetsdokumenter er ajourførte på kundeserviceområdet

Supply Chain-afdelingen varetager en lang række opgaver i Croda Denmark, herunder indkøb, kundeservice, logistik, lager samt koordineringsopgaver bredt i organisationen.

Gem
ISG Danmark
Koordinator til ISO-standarder inden for sikkerhed, sundhed og miljø (SHE Advisor)

ISG Danmark søger for CRODA Denmark A/S i Frederikssund

Til ny etableret SHE team (sikkerhed, arbejdsmiljø og miljø) søger vi en ny medarbejder til at komplementere vores team i Croda Denmark. Du skal som SHE-koordinator være vores specialist på miljøspørgsmål og sustainability samt yde specialiseret rådgivning til virksomhedens medarbejdere og interessenter, således at vores site overholder Crodas interne standarder herunder ISO 14001 og 45001 og samtlige lovgivningsmæssige krav. Formålet med rollen:

Du får ansvar for at hele området, sikkerhed, arbejdsmiljø og miljø – dog primært miljø, hvor du skal sikre at Croda Denmark overholder alle standarder, regler og lovgivning på området. Du bliver sammen med SHE teamets øvrige 2 medarbejdere, ledelsens vigtigste støtte og rådgiver.

Gem
ISG Danmark
Fleksibel Tekniker til vedligehold

ISG Danmark søger for CRODA Denmark A/S

For vores kunde Croda Danmark søger vi en dygtig, alsidig og fleksibel Tekniker til at vedligeholde og kalibrerer procesudstyr på daghold på deres fabrik, hvor de fremstiller vaccine adjuvanser 24 timer i døgnet næsten alle årets dage.

Der arbejdes med industricentrifuger, ultrafiltreringsanlæg, renrum, damp-, vand og ventilationsanlæg, trykbærende udstyr og meget andet.

Dine opgaver vil primært være

  • Fejlfinding og reparation på maskiner og øvrigt procesudstyr
  • Deltagelse i optimeringsprojekter, nybygninger samt valideringer af udstyr
  • Oprettelse og tilbagemelding af job i vores vedligehold system API PRO
  • Opdatering af SOP’er og andet dokumentation
  • Kalibrering af forskelligt udstyr