Steel Products Aage Østergaard

Save
Steel Products Aage Østergaard
Supply Chain Specialist til international produktion

Steel Products Aage Østergaard, Horsens

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du som en del af Supply Chain-afdelingen vil have et bredt fokus på at analysere data med henblik på implementering og optimering af MRP. Ydermere kommer du til at arbejde med Lean-projekter og udvikling af KPIér, med det formål at skabe værdi for den samlede forretning.

Se video om Steel Products Aage Østergaard som arbejdsplads

Du får stor mulighed for at påvirke udviklingen i dit arbejdsindhold, samt de eksisterende og kommende systemerne i virksomheden.

I afdelingen er 4 kollegaer klar til at byde dig velkommen og vi forventer ikke, at du kan klare opgaverne uden opstartsperiode, så du kan altid regne med din vores hjælp. Så søg gerne stillingen, selvom du er nyuddannet, hvis du er god til tal analyse.

Steel Products Aage Østergaard
Save
Steel Products DFT
Produktionsplanlægger

Steel Products DFT, Nordborg

Vil du sikre vores kunder får deres varer til den aftalte tid og den aftalte mængde og trænger du til nye udfordringer, så har vi måske et job til dig.

Steel Products Aage Østergaard

Du vil få ansvaret for at håndtere de indkomne ordrer og forecasts fra kunderne i vores bearbejdningsafdeling, samt sikre høj kvalitet i indtastning i vores ERP-system; NAV 2015. Derudover vil du følge op på spørgsmål vedrørende ordrer overfor bl.a. kunderne og vores salgsafdeling.

Som vores nye planlægger må du gerne have ambitioner om løbende at kunne påtage dig et bredere ansvar i produktionsplanlægningen samt være forandringsvillig, og klar til at finde smartere måder at gøre tingene på.

Steel Products DFT
Save
Steel Products Aage Østergaard
Intelligent metalformgivning

Steel Products Aage Østergaard, Horsens

Er du typen, der motiveres af at gennemføre et teknisk projekt – sammen med din gruppe og din kunde og først slipper, når det er i ongoing produktion? Hvis du synes, det er spændende at få processerne til at lykkes, så læs denne annonce.

Steel Products Aage Østergaard

Steel Products producerer koldformede metalkomponenter til internationale kunder, hvor vi fungerer som en samarbejdspartner med stor teknisk kompetence.

Primære opgaver:

  • Projektstyring af kundeprojekter; fra udvikling af værktøjer over udfaldsprøver og til serieproduktion (PFMEA i henhold til IATF16949)
  • Projektkalkulering
  • Sparringspartner for kunderne under hele forløbet. Du har ansvaret hele vejen igennem og slipper ikke projektet, før vi er i mål. Konceptudvikling og produktmodning i samarbejde med kunden og vores interne specialister
Steel Products Aage Østergaard