Steel Products Aage Østergaard

Gem
Steel Products Aage Østergaard
Ingeniør til teknisk projektstyring

Steel Products Aage Østergaard, Horsens

Steel Products producerer koldformede metalkomponenter til internationale kunder, hvor vi fungerer som en samarbejdspartner med stor teknisk kompetence. Vi leverer til næsten alle industrier og besidder et af Europas mest varierede proces porteføljer. Der er i Steel Products lagt en ambitiøs vækstplan, som vi håber du vil være med til.

Primære opgaver:

Steel Products Aage Østergaard

  • Projektstyring af kundeprojekter: fra udvikling af værktøjer over udfaldsprøver og til serieproduktion (PFMEA i henhold til IATF16949)
  • Projektkalkulering
  • Sparringspartner for kunderne under hele forløbet. Du har ansvaret hele vejen igennem og slipper ikke projektet før, vi er i mål. Konceptudvikling og produktmodning i samarbejde med kunden og vores interne specialister
Steel Products Aage Østergaard
Gem
Steel Products DFT
Produktionsplanlægger med interesse for mennesker og ledelse

Steel Products DFT, Nordborg

Er du produktionsplanlægger i dag og vil gerne lidt mere ”ud på gulvet”, så kan vi tilbyde dig et job med mulighed for at skabe dit jobindhold.

Du vil få ansvaret for at håndtere de indkomne ordrer og forecasts fra kunderne i vores bearbejdningsafdeling samt sikre høj kvalitet i indtastning i vores ERP-system; NAV 2015. Derudover vil du følge op på spørgsmål vedrørende ordrer overfor bl.a. kunderne og vores salgsafdeling.

Du har også mulighed for at få den daglige ledelse af samme afdeling og være med til at løse opgaver, såsom bemanding, tavlemøder, daglige registreringer og ikke mindst at sørge for en god trivsel i afdelingen. Du vil så sikre, i samarbejde med produktionschefen, at medarbejdernes kompetenceniveau matcher de krav, som stilles og sørger for en fortsat udvikling af dine medarbejdere og afdelingen.

Steel Products DFT