SPORT 24 A/S

Gem
SPORT 24 A/S
Spil sammen med SPORT 24 OUTLET i Grindsted som vores nye sælger

SPORT 24 A/S

SPORT 24 OUTLET i Grindsted søger lige nu en sælger på 30 timer i ugen med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken. Der kan være mulighed for flere timer.

“Jeg gør ikke forskel på folk - men jeg kan lide at gøre en forskel for folk.”

Kan du mon genkende dig selv i den sætning? Det håber vi. Her gør vi nemlig ikke forskel på vores kunder, men vi vil til gengæld gerne gøre en forskel for dem, så de let og billigt kan anskaffe sig præcis det sportstøj, de går og mangler - og gå fra butikken med en god oplevelse. SPORT 24 OUTLET lægger nemlig stor vægt på at sælge bevægeglæde og give kunden en rigtig god oplevelse i vores butikker. Salg er vigtigt, for det lever vi af, men den gode kundeoplevelse er vigtigere - og den leverer du.

Gem
SPORT 24 A/S
Spil sammen med SPORT 24 som vores nye sportssælger

SPORT 24 A/S, Struer

SPORT 24 i Struer søger lige nu en uddannet sportssælger på fuldtid med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken.

DU bliver det ansigt, kunderne møder, når de går ind i en knivskarp SPORT 24 for at købe lækkert sportstøj og få solid viden og vejledning af dig.

Salg er vigtigt, for det lever vi af, men den gode kundeoplevelse er vigtigere - og den leverer du. Du knytter gode bånd mellem os og kunderne. Derfor har du stor betydning for os!

Gem
SPORT 24 A/S
Deltidssælger til Danmarks fedeste sportskæde i SPORT 24 Outlet Østrefælled Torv, 20-30 timer/ugen

SPORT 24 A/S, København

KLAR… PARAT… START…

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrencegen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal blive deltidssælger hos os. Hvad venter du på?

Skal du ikke med på et hold med en helt særlig kultur – ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en legende hverdag? Det tror vi nok, du skal.

Hos SPORT 24 OUTLET på Østrefælled Torv får du et job med sport i centrum. Velkommen på holdet.

Gem
SPORT 24 A/S
Spil sammen med SPORT 24 OUTLET i Viby som vores nye sælger

SPORT 24 A/S

SPORT 24 OUTLET i Viby søger lige nu en sælger på 30 timer om ugen med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken. Der kan være mulighed for flere timer.

Det skal være fedt at gå på arbejde hos SPORT 24 – også for dig! Du bliver en helt naturlig og vigtig del af det hold, der hver dag får butikken til at køre som smurt. Vi er helt nede på jorden, elsker et godt grin og har ingen tykke manualer, så alle i butikken får lov at tænke selv og hjælpe hinanden. Og vi skal nok hjælpe dig med at komme godt i gang og introducere dig til produkterne og dine opgaver.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og gøre dig til en del af vores hold. Sammenhold og en god teamkultur er noget, vi går op i at skabe rammerne for. For det spiller jo bare bedst, når vi spiller sammen, ikke?

Gem
SPORT 24 søger salgselev til Kolding Storcenter
Kan du stå på mål for SPORT 24 Kolding Storcenter?
SPORT 24, Kolding Storcenter, Kolding
Elevportalen
Indrykket: