AFRY

Bliv en del af AFRY

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi flere end 750 kolleger, der arbejder inden byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Carls Tårn i Carlsberg Byen, Femern Bælt-tunnelen, Øresundsbroens belysning, havmølleparken Kriegers Flak og flere store mejerier er blot en håndfuld projekter, som vores ingeniører og designere har del i. Du kan se et udvalg af dem her.

Tid til noget nyt?

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse, og her kan du udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker. Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.

Se dine muligheder og aktuelle ledige stillinger hos AFRY her.

Her finder du os

I Danmark har vi kontorer i Aalborg, Herning, Aarhus, Viby, Kolding, Kalundborg, Herlev og Nordhavn samt Tórshavn på Færøerne.