KPMG P/S

Gem
KPMG P/S
Piccolo eller piccoline til KPMG's kontor i København

KPMG P/S

Hvis du er motiveret af at gøre en forskel og er serviceminded ud til fingerspidserne, er denne stilling det rigtige match for dig.

KPMG P/S

Stillingen omfatter mangeartede opgaver, som er med til at sikre, at vores kontor fungerer bedst muligt. Disse opgaver vil bl.a. være:

  • mødeklargøring og afrydning
  • diverse administrative ad hoc-opgaver
  • bestillinger
KPMG P/S
Gem
KPMG P/S
Specialist til Compliance/Quality & Risk Management (QRM)

KPMG P/S, København

KPMG P/S

Er du revisor med interesse i at fortsætte karrieren i en rolle med fokus på risikostyring? Eller måske har du en baggrund som intern revisor eller compliance specialist fra den finansielle sektor og et ønske om at arbejde endnu mere med compliance?

Her er din mulighed for at blive en del af vores QRM team, hvor vi sammen leverer kvalitetsydelser og service på højt niveau til vores kollegaer.

I QRM udvikler, opdaterer og overvåger vi politikker og procedurer som et led i at sikre, at vi overholder alle relevante krav. Det gælder bl.a. krav fra standarder, den danske lovgivning og retningslinjerne fra vores internationale organisation, KPMG International.
KPMG P/S
Gem
KPMG P/S
Initiativrige LargeCap-revisorer

KPMG P/S, København

Er du interesseret i revision og rådgivning af store virksomheder?

Vores hurtige vækst har givet mange muligheder, og vi leder nu efter Experienced Assistants, Assistant Managers, Managers og Senior Managers inden for LargeCap. Hos os vil du arbejde i forskellige teams på tværs af niveauer og kundetyper.

KPMG P/S

Du vil have ansvar for en varieret kundeportefølje med diverse kunder, primært med fokus på Top500-virksomheder, herunder børsnoterede virksomheder og datterselskaber af større udenlandske koncerner, PCAOB mv.

KPMG P/S
Gem
KPMG P/S
Audit Manager med interesse for rådgivning og salg til SMV-segmentet

KPMG P/S, Aarhus

Bliv en del af vores hold i Aarhus, hvor vi arbejder med en bred vifte af kunder, danske såvel som udenlandske. Sammen skræddersyr vi en spændende kundeportefølje til dig ud fra din erfaring og dine ønsker.

KPMG P/S

En stor del af jobbet består i at være netværksskabende, og du vil have meget kontakt til kunderne. Dit fokus vil være servicering af lokale mindre og mellemstore kunder – dvs. en husdoktor-rolle, hvor kendskab til revision, rådgivning, herunder regnskab og skat, spiller en væsentlig rolle.

KPMG P/S
Gem
KPMG P/S
Motiverede FS-revisorer

KPMG P/S, København

Har du erfaring fra revisionsbranchen, og ønsker du at have fokus på revision og rådgivning af virksomheder inden for den finansielle sektor?

KPMG P/S

Hos os vil du arbejde i forskellige teams på tværs af niveauer og kundetyper. Du vil have ansvar for en varieret kundeportefølje med diverse kunder, primært med fokus på forsikrings- og pensionsselskaber.

Hos KPMG har vi fokus på det hele menneske, hvorfor du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt. På denne rejse får du en Performance Manager, der vil støtte dig i din individuelle, personlige og professionelle udvikling, samt guide dig i forhold til at realisere dit potentiale og dine karrieredrømme.

KPMG P/S
Gem
KPMG
Fremtidens digitale økonomifunktion – kom og gør en forskel sammen med os i CFO Service

KPMG, Aarhus

Har du et digitalt mindset, forståelse for tal samt ambitioner om økonomiledelse? Hvis det lyder som dig, så forbered dig på at tage det næste skridt i din karriere!

I CFO Service arbejder vi med alle aspekter af økonomifunktionen i både den private og offentlige sektor. Vi kommer tæt på vores kunder og tager udgangspunkt i deres konkrete behov.

KPMG P/S

Når du bliver ansat i KPMG får du tildelt en performance manager, som vil støtte dig i din udvikling, hvad enten det er i en rolle som specialist eller indenfor økonomiledelse. Som ansat i KPMG får du muligheden for at lære alle aspekter af opgaverne i økonomifunktionen i både den private og offentlige sektor.

KPMG