PR electronics A/S

Gem
PR electronics A/S
Erfarne udviklingsingeniører – embedded software

PR electronics A/S, Rønde

Til vores udviklingsafdeling søges erfarne, dygtige og alsidige embedded software-ingeniører

Du bliver en del af en ambitiøs udviklingsafdeling, bestående af blandt andre systemarkitekter, hardware-ingeniører, firmware og softwareingeniører. Din primære opgave bliver, at udvikle avanceret elektronik med høje krav til performance, kvalitet og pris. Du vil lave produkt-designs med de seneste teknikker inden for analog/digital elektronik. I perioder vil det også være muligt at arbejde med udvikling og validering af breakthrough-teknologier.

PR electronics A/S
Gem
PR electronics A/S
Engineering student worker

PR electronics A/S, Rønde

Would you like to work with product maintenance and product compliance? For our R&D department we are looking for a student worker/part time employee for our maintenance and compliance team.

What does your work look like?

  • Interacting with approval agencies
  • Ensure product compliance through: Product marking/labeling, technical documentation & marketing material
  • Create product variants for our OEM customers based on PR products: BoM, transferring approvals & label design
PR electronics A/S
Gem
PR electronics A/S
Operatør til SMD-produktion

PR electronics A/S, Rønde

Har du lyst til at sikre, at vores kunder får kvalitetssikrede produkter og bidrage til, at SMD-linjen kører?

Til vores SMD-produktion søger vi to detaljeorienterede og kvalitetsbevidste SMD-operatører – en til daghold og en til aftenhold. Vi søger to SMD-operatører, der i arbejdet udviser initiativ og fleksibilitet, men samtidig formår at være stabile og pligtopfyldende.

Begge bliver en del af vores SMD-produktion, som arbejder tæt sammen efter Lean-principperne. I kommer til at arbejde i et team med kompetente og positive kollegaer, så der stilles krav til jeres samarbejdsevner og præcision.

PR electronics A/S
Gem
PR electronics A/S
Erfarne udviklingsingeniører - hardware

PR electronics A/S, Rønde

Til vores udviklingsafdeling søges erfarne, dygtige og alsidige hardware-ingeniører

Hvis du vil være med til at udvikle avanceret elektronik på højt fagligt niveau, så har vi alle de udfordringer, du søger.

PR electronics A/S er en international virksomhed, som udvikler og markedsfører state-of-the-art signalbehandlingsmoduler til procesindustrien. Virksomhedens produkter har modtaget flere internationale awards samt patenteret mange af de udviklede teknologier. Vi ønsker fortsat at være den bedste i branchen, og til dette søger vi hardware-ingeniører.

PR electronics A/S