Computerworld

Velkommen til Computerworld

Vi er Danmarks største it-nyhedsmedie, med over en halv million besøgende hver måned. Vi har fingeren på pulsen og holder it-professionelle opdateret med alle de vigtigste nyheder og den nyeste viden fra både ind- og udland på nettet, i vores magasiner og vores podcasts. Computerworld vil være Danmarks foretrukne formidler af relevant og troværdig viden til alle der interesserer sig for it. Vi vil skabe et univers, der knytter folk sammen og skaber forbindelse mellem virksomheder, organisationer og mennesker.

Kort fortalt: Computerworld historisk set

Computerworld har eksisteret siden 1981, og vi startede som et traditionelt mediehus, med avisudgivelser hver eneste uge. Tiderne er som bekendt skiftet, og nu udgiver vi 10-12 lækre specialmagasiner om året. Vi ser os nu som et digitalt mediehus, og hovedfokus er på computerworld.dk og ikke mindst vores betalingsunivers Premium.

Kulturen i Computerworld: Stort ansvar – og masser af udviklingspotentiale

Som medarbejder i Computerworld får du fra dag ét masser af ansvar, og rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil. Uanset om du er journalist, eller arbejder med salg, så vil du opleve stor frihed til at løse dine opgaver, men du vil også altid have en kollega, som er klar til at hjælpe dig eller sparre med dig. Du skal også være klar på, at vi løber stærkt til daglig. Det giver næsten sig selv, når vi er et nyhedsmedie, men også qua vores mange events og konferencer, så har vi hele tiden mange jern i ilden. Men vi husker også at have det sjovt i processen, og du vil opleve en meget bramfri tone når du bevæger dig rundt i huset. Vi holder til i Herlev og er lidt over 45 medarbejdere ansat, men du har faktisk endnu flere kollegaer. Vi er nemlig en del af Jobindex koncernen, som også tæller it-jobbank, StepStone og Jobbsafari. Så når vi mødes til vores julefrokoster, sommerfester og andre fællesarrangementer, så er vi over 300 mennesker – én stor familie.

Vil du arbejde hos os?

Hos Computerworld er vi altid åbne for at få nye dygtige kolleger. Hvis vi ikke har aktuelle stillinger, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til et job hos Computerworld. Som før nævnt er vi primært journalister, sælgere og administrative medarbejdere, så hvis du passer ind i én af de kategorier, hører vi meget gerne fra dig.