Fiberline Composites A/S

Gem
Fiberline Composites A/S
Supply Chain controller

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Er du ambitiøs, motiveret af resultater og i stand til at drive komplekse supply chain-projekter? Og sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt?
Så er det måske dig, som er vores nye Supply Chain controller.

Vi søger en person, der elsker at være med helt ned i detaljerne. Dit primære fokus bliver på vores produktion og den operationelle del, og vi søger derfor en udadvendt person, der udover at kunne bygge nye systemer op, også er god til at forklare det til andre.

I stillingen vil du rapportere til vores Chief Financial Officer og blandt andet have følgende ansvarsområder:

  • Business partner for operations- og product management
  • Partner for cost out-- projekter og optimering af spild i produktionen
  • Controlling af CAPEX i DK og globalt
Fiberline Composites A/S
Gem
Fiberline Composites A/S
Tekniker med mekanisk snilde – fast nathold

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Vil du være én af vores nye specialister i vedligeholdelsesafdelingen? Har du erfaring med at fejlfinde, reparere og sikre stabil drift af produktionsudstyr og fabriksinstallationer? Og kommer du helt i mål med dine opgaver? Så er du lige den, vi søger!

Som tekniker bliver du en del af vores vedligeholdelsesafdeling, som består af i alt 8 teknikere. Du vil være den eneste, der arbejder på natskiftet og dit ansvarsområde bliver at fejlfinde, reparere og vedligeholde produktionsudstyr og fabriksinstallationer, primært på det mekaniske område samt at dokumentere din fejlsøgning og de rettelser, du foretager. Derudover kan du bidrage aktivt med relevante forbedringsforslag, da vi løbende arbejder med at forbedre vores produktionsudstyr, fabriksinstallationer og metoder med henblik på at sikre en stabil drift i vores produktion, som kører 24/7.

Fiberline Composites A/S
Gem
Fiberline Composites A/S
HSE Coordinator

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt? Og drives du af at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads? Så er det måske dig, der er vores nye HSE Coordinator. Vi er fortsat i vækst og har brug for endnu flere kollegaer.

Vi søger en person, der kan hjælpe os med at etablere et sikkert, bæredygtigt og kompatibelt produktionsanlæg. Du bliver en del af vores QHSE-team som tæller ni personer med forskellig faglig baggrund.

I stillingen vil du rapportere til den globale HSE-manager og blandet andet være med til at:

  • Sikre at lokal sikkerheds-, sundheds- og miljølovgivning, sammen med virksomhedens procedurer overholdes
  • Være kontaktperson for lokale myndigheder vedr. miljø og arbejdsmiljø
  • Udføre risikovurdering i forbindelse med implementering af nye processer eller nyt udstyr
Fiberline Composites A/S
Gem
Fiberline Composites A/S
Produktionsplanlægger

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Kan du bidrage til at skabe høj leveringssikkerhed, og vil du være med på vores rejse til at blive en markedsdrevet industrialiseret virksomhed? Ser du dig selv som naturligt bindeled mellem salg og produktion? Så er du måske vores nye produktionsplanlægger

Du får en central rolle i ordreafviklingen - fra modtagelse af kundeordren til varen er klar til afsendelse. Det betyder, at det er dig, der gennemfører grov- og finplanlægning og giver leveringsterminer til salg. Du følger løbende op på ordreafviklingen og er i tæt daglig dialog med produktionslederne. En del af dit daglige arbejde er, at deltage aktivt i tavlemøder sammen med produktionen.

Du er ansvarlig for kapacitetsberegninger på kort og langsigt iht. S&OP-processen i dit planlægningsområde med fokus på højst mulige omsætning med mindst mulige risiko.

Fiberline Composites A/S