Fiberline Composites A/S

Fiberline Composites A/S – en teknologiledende og bæredygtig virksomhed i global ekspansion

Med hovedsæde og teknologicenter i Middelfart er Fiberline Composites A/S en markedsudviklende og vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi udvikler og producerer kompositmaterialer til vindindustrien.

Vi har en unik teknisk position inden for vindindustrien med energieffektive og bæredygtige løsninger, som rulles ud på den globale arena i løbet af 2022.

Medarbejdere hos Fiberline

En del af en grønnere fremtid

Vi tager ansvar og gør det rigtige for miljøet. Vi gør vores ypperste for at bruge vores ressourcer effektivt og beskytte miljøet. Vi er ikke de største, men vi er teknologiførende. Vores produkter er en teknologisk forudsætning for, at vindmøllevinger kan blive længere, så de genererer mere energi. Dermed spiller vi en vigtig rolle inden for vedvarende energi.

200 innovative kolleger med KNOW-how

Vi er cirka 200 nationale og internationale kolleger med en fascination af et nyt materiales muligheder og en tro på betydningen af videndeling og et godt samarbejde i et internationalt inspirerende miljø. Vi spiller alle sammen en stor rolle i en mindre specialistvirksomhed. Og fælles for os er, at vi bidrager til udviklingen af vedvarende energi.

Vores slogan er: WE KNOW HOW som afspejler en teknisk og videnstung virksomhed med mange spændende udfordringer. Vi er lige så globale, som vi er lokale, og når vi ikke har travlt med at arbejde, har vi forskellige medarbejderarrangementer, som styrker os socialt.

Har du lyst til at lægge din energi, erfaring og kompetencer i at videreudvikle Fiberline Composites A/S som den foretrukne leverandør til vindenergiproducenterne, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og dit CV til en af vores ledige stillinger.