Skt. Josefs Skole

Gem
Skt. Josefs Skole Danish Teacher (one year maternity cover)

Skt. Josefs Skole, Roskilde

Skt. Josef’s, Roskilde International School, is currently seeking an experienced and qualified Danish teacher.

We are looking for an outstanding teacher who is hardworking and excited to join the International Department at Skt. Josef’s School. This is a maternity cover position, to commence in August. Responsibilities will primarily be teaching Danish to the international classes, as well as some PE and swimming lessons.

The ideal candidate for this position would be a qualified teacher with experience accross Indskoling to Udskoling, but with a particular interest in working with younger students.

You should be able to demonstrate:

  • An innovative and creative approach to providing an outstanding education
  • The ability to inspire, challenge, support and empower students and colleagues towards excellence
  • Excellent interpersonal skills and ability to establish good working relationships across the school community
Gem
Skt. Josefs Skole Barselsvikariat søges til SFO Labyrinten

Skt. Josefs Skole, Roskilde

Er du fuld af idéer og uforløst potentiale? Vil du med på vores rejse – hen mod at danne og uddanne vores SFO-børn – både menneskeligt og pædagogisk? Og dertil blive en del af et stærkt team? Så søg – eller allerhelst – kom forbi først, og mærk stemningen i vores SFO.

Vi søger en pædagog, der kan deltage aktivt i vores værksteder og på legepladsen, da vi har fuldt skrald på leg og læring. Fortæl os, hvad du brænder for, og hvordan du vil gribe den pædagogiske opgave an – nye idéer er meget velkommen.

Som pædagog på skolen, skal du både arbejde i skolen, i den internationale afdeling, i tæt samarbejde med klassens lærer, og i vores SFO. Pædagogerne er aktive medspillere i klasserummet, og det daglige samarbejde er udgangspunkt for arbejdet på Skt. Josefs Skole.

Gem
Skt. Josefs børnehave Vi tilbyder dig det bedste job du kunne ønske dig

Skt. Josefs børnehave, Roskilde

Er du glad for at arbejde med børn i alderen 5-6 år, og har du lyst til at være en del af vores dejlige børnehave, så se lige her. Vi søger en pædagog, som ELSKER natur og udeliv sammen med børn. Derfor søger vi en pædagog til vores børnegruppe med de ældste børnehavebørn. I gruppen er der 14 børn og en pædagogkollega.

Vi tilbyder dig de smukkeste rammer, en lille oase i Roskilde, skønne børn og omsorgsfulde kollegaer. En forældregruppe, som bakker op om vores arbejde, et trygt arbejdsmiljø med udviklingsmuligheder samt en god normering og ikke langt fra idéer til handling.

Ved Skt. Josefs børnehave arbejder vi med at skabe en god og tryg overgang fra dagtilbud til SFO. Vi har et godt og tværfagligt samarbejde med SFO og indskolingen. Vi arbejder ud fra en tro på, at børn har brug for en daglig struktur, hvor der er plads til leg samt vokseninitierede aldersvarende aktiviteter.