Danica Pension

Gem
Danica Pension Pensionsrådgivere til Danica (Kgs. Lyngby)

Danica Pension

Vil du være en del af et team som hver dag giver tryghedsrådgivning til Danicas mange kunder? Har du fokus på den gode kundeoplevelse og solid erfaring med pensionsrådgivning? Så er du måske vores nye kollega.

Vi vækster og søger derfor flere rådgivere, som sammen med vores eksisterende dygtige rådgiverteams kan rådgive endnu flere af Danicas kunder.

Vi søger rådgivere til vores digitale team, der møder kunderne på net- og telefonmøder med arbejdssted i Lyngby.

Gem
Danica Pension Kundechef til Customer Care

Danica Pension, Høje Taastrup

Vi søger den helt rigtige kollega til Customer Care-gruppen i Høje Taastrup. Her vil du få muligheden for at blive en del af den gruppe, som til dagligt tager sig af kontakten, serviceringen og rådgivningen af en meget stor andel af Danica Pensions Cvr.-kunder. Kunne du tænke dig at arbejde med din egen portefølje af kunder bestående af virksomheder i SME-segmentet, med stor frihed og fleksibilitet? Så kan stillingen som kundechef i Customer Care være noget for dig.

Du får tildelt din egen portefølje af virksomheder og herefter vil din hverdag består i, at kontakte porteføljen proaktivt og sørge for en høj kundetilfredshed gennem statusmøder, informationsmøder og relations-skabende aktiviteter via den hybride arbejdsmodel.

Gem
Danica Pension Healthcare Manager

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Brænder du for sagsbehandling, og ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer og arbejde med forsikringssager om tab af erhvervsevne? Trives du med en udfordrende dagligdag, tværfagligt samarbejde og et tæt kollegaskab? Og vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der pludselig rammes af ulykke eller sygdom, der gør dem uarbejdsdygtige? Så er det netop dig, vi søger til vores afdeling ”Tab af erhvervsevne” i Danica Pension Health & Care.

Som sagsbehandler får du til opgave at behandle sager om tab af erhvervsevne. Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • vurdere ret til udbetaling og fritagelse for indbetaling til pension i henhold til forsikringsbetingelserne
  • vurdere helbredsmæssige oplysninger
  • foretage økonomiske beregninger
Gem
Danica Pension Pensionsrådgiver til indgående kontakt i Danica Pension (Lyngby)

Danica Pension

Vi søger pensionsrådgiver til vores rådgivningscenter, Danicalinjen i Danica Pension. Danica Pension er en del af Personal & Business Customers i Danske Bank-koncernen. Vi bor tæt på Lyngby Station, og arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet kl. 7:00 til 16:15.

Som pensionsrådgiver består hverdagen af servicering og rådgivning af vores eksisterende kunder, der kan være private såvel som virksomheder og selvstændige. Kundekontakten foregår primært via telefon, hvor du både tager dig af indgående kald og i et vist omfang også kontakter kunder proaktivt. Der vil også være skriftlig rådgivning af vores kunder via mail.