Recover

Gem
Recover
Sælger med potentiale som Key Account Manager

Recover

Recover søger en sælger med karriereambitioner, og potentiale til at blive Key Account Manager for Jylland/Fyn. Du skal kunne se dig selv som en strategisk sælger af serviceydelser i en branche med høj konkurrence.

Vi tilbyder:

  • Et omfattende introduktionsprogram så du kommer godt fra start
  • Ordnede arbejdsforhold og plads til løbende personlig udvikling
  • En attraktiv lønpakke med pension, resultatorienteret bonusordning samt firmabil

Dine arbejdsopgaver vil spænde fra udvikling af præsentationer og markedsføringsmateriale, udarbejdelse af kontrakter til nye aftalekunder, identificering af potentielle kunder/segmenter, arbejde med offentlige udbud, samt endelig udvikle og løfte salget hos et udvalg af vores eksisterende kundeporteføjle.

Recover
Gem
Recover
Bliv hverdagens helt – bliv sanitør hos Recover Aarhus

Recover

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader.

Recover Nordic ApS

Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

”Jeg har det bedst med ikke at vide, hvad dagen bringer, og jeg er ikke verdensmester i at sidde stille. Jeg har lige været ude at rydde op efter en brand i en villa, og et par timer efter var jeg ude at fjerne en halv meter kloakvand i en kælder. Så jeg er lidt den moderne supermand,” siger Casper.

Recover
Gem
Recover
Teknikere til Aarhus

Recover, Egå

Gode kollegaer og godt humør er omdrejningspunktet for arbejdsmiljøet i Recover. Vores arbejdsplads har en meget uformel omgangstone, hvor der er plads til alle.

Se video om Recover som arbejdsplads Recover tilbyder dig en fuldtidsstilling med:

  • Fleksibelt arbejde hvor du selv planlægger din arbejdsdag
  • Grundlæggende og udvidet fugtteknisk uddannelse
  • Ordentlige ansættelsesforhold med bl.a. pension og sundhedsordning
  • Videreudvikling af kompetencer og interne karrieremuligheder

Som udgangspunkt arbejder du som fugttekniker kun i dagtimerne i hverdagene. Men hvis du har lyst, kan du også indgå i vores vagtordning, som kører på forsikringsskader 24/7.

Recover
Gem
Recover
Bliv hverdagens helt – bliv sanitør

Recover, Hvidovre

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader. Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Se video om Recover som arbejdsplads

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Dit nye team arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste skade-, håndværk- og specialservice. Vi lægger vægt på ærlighed, kvalitetsarbejde og ordentlighed. Og så har vi selvfølgelig altid fokus på sikkerhed.

Recover
Gem
Recover
Bliv spule-operatør hos JK Kloakservice

Recover

Vi har lynende travlt og søger derfor en spule-operatør til København/Vestsjælland - er det dig?

Se video om Recover som arbejdspladsErfaring er en fordel, men ikke et krav. Alle med den rette holdning og attitude har en mulighed hos os.

Du vil i din dagligdag møde alle former for kunder - både private, virksomheder og det offentlige. Arbejdet er således præget af en selvstændig hverdag med spuling af diverse kloakledninger med mere. Vi vægter kvalitet, arbejdsmiljø og kundefokus højt i alt hvad vi foretager os. Der kan forekomme aften, nat- eller weekendarbejde i mindre omfang.

Recover
Gem
Recover
Bliv lageransvarlig, og få en fleksibel samt alsidig hverdag

Recover, Hvidovre

Er du typen der godt kan lide at have styr på tingene, organisering og hjælpe dine kollegaer? Så kan vi nu tilbyde et job, som du vil elske, da vi søger en lageransvarlig til vores hovedkontor i Hvidovre.

Recover Nordic ApS

Din hverdag vil typisk starte med, at du bl.a. hjælper dine kollegaer med at finde og pakke div. materiel, som skal med ude på sagerne, hvorefter resten af dagen vil forløbe med både praktiske og administrative opgaver på centeret.

Det er en fordel, hvis du har lagererfaring, men det vigtigste er dog, at du trives med at holde orden i tingene, organisering og ikke mindst at hjælpe dine kollegaer.

Recover