Kyocera Unimerco

Gem
Kyocera Unimerco
Projektleder til R&D projekter - Automotive

Kyocera Unimerco, Sunds

Relevant uddannelsesbaggrund inden for metalindustrien og med projektledererfaring.

Brænder du for projektledelse af tekniske produkter? Og lyder det interessant at være med helt i front, når nye specialproducerende værktøjsløsninger udtænkes og udvikles? Så er denne stilling muligvis noget for dig...

Du leder projekter med fokus på udvikling, fremstilling og implementering af specialproducerede højkvalitetsværktøjer til vores kunder i den europæiske automotive industri.

Kyocera Unimerco
Gem
Hansen Toft A/S Business Applications & Digitalization Manager

Hansen Toft A/S søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Ansvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer og for omfattende digitalisering af alle relevante processer samt ledelse af et team på ni medarbejdere.

Dine nøgleopgaver vil være:

 • Lede, udvikle og udvide eget team
 • Sikre at afdelingens kapacitet og budget matcher den strategiske retning og de forretningsmæssige behov
 • Sikre integration mellem applikationer og integrationer til eksterne f.eks. EDI-løsning, adgang til produktdata og -kataloger, transparens om lagerstatus for produkter etc.
Hansen Toft A/S
Gem
Kyocera Unimerco
Business Applications Specialist

Kyocera Unimerco, Sunds

Brænder du for at blive specialist indenfor dit fagområde i bl.a. ERP- og BI-systemer? Og trives du med at dykke ned i komplekse dataopgaver og vedholdende arbejde med opgaven til, ’du regner den ud’? Og trigger det dig at få en central rolle, når nye IT-forretningsunderstøttende systemer skal udvikles, automatiseres og digitaliseres? Så skal du søge dette job...

Din primære arbejdsopgave bliver serviceminded at yde support på tekniske dataopgaver samt varetage øvrige ad hoc 2nd og 3rd level supportopgaver til vores IT-brugere på tværs af alle vores selskaber, hovedsagligt i Aspect4, InfoSuite BI, Power BI, MS Dynamics CRM, Next archieve, EPIServer, IBM Power I.

Kyocera Unimerco
Gem
Kyocera Unimerco
Forretningsudvikler af digitale serviceydelser

Kyocera Unimerco, Sunds

Har du en god kommerciel forståelse og er vant til at lede IT-projekter, der kombinerer forretningsbehov med egentlige IT løsninger, som optimerer og skaber værdi for kunden? Så er dette job muligvis noget for dig...

Som et naturligt skridt for at nå i mål med vores igangværende strategi, hvor fokus især er på at implementere digitale løsninger i alle led af vores forretning, udvider vi nu vores forretningsudviklingsteam med en yderligere kollega.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.

 • Udarbejde behovsafdækning og markedsanalyse af forretningsområdet.
 • Opnå indsigt i de relevante forretningsværdiskabende digitale serviceydelser, bl.a. ved at besøge kunder sammen med de eksterne sælgere, foretage tests af mulige digitale serviceydelser mv.
 • Funktionsledelse af Smart Machining udviklingsteamet, som pt. består af to IT-udviklere, mens en yderligere ansættelse også er på vej.
Kyocera Unimerco
Gem
Kyocera Unimerco Fastening
Lagerassistent med fokus på TJEP befæstelsesværktøjer

Kyocera Unimerco Fastening, Sunds

Søger du nye udfordringer indenfor lager? Og vil du være en del af en tempofyldt og sjov arbejdsdag, hvor du servicerer og sikrer, at kundernes varer håndteres korrekt og sendes afsted til rette tid? Så er dette muligvis jobbet for dig.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Varemodtagelse og kontrol.
 • Ordreplukning.
 • Pakning og forsendelse.
 • Lagervedligeholdelse og -optimering.

Du er uddannet indenfor lager/lagerekspedition – alternativt har du nogle års relevant erfaring med lagerarbejde. Du har gode generelle IT-færdigheder og er vant til at arbejde med ERP- og måske også WMS-system.

Kyocera Unimerco Fastening
Gem
Kyocera Unimerco
Lagerassistent

Kyocera Unimerco, Sunds

Søger du nye udfordringer indenfor lager? Og vil du være en del af en tempofyldt og sjov arbejdsdag, hvor du servicerer og sikrer, at kundernes varer håndteres korrekt og sendes afsted til rette tid?

Du roterer løbende mellem de forskellige arbejdsstationer i afdelingen sammen med dine kolleger, hvilket gør, du får en afvekslende arbejdsdag og god erfaring med de forskellige arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Varemodtagelse og kontrol.
 • Ordreplukning.
 • Pakning og forsendelse.
 • Lagervedligeholdelse og -optimering.
Kyocera Unimerco
Gem
PRO&CO Fransktalende intern sælger

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Gennem mere end 50 år har KYOCERA UNIMERCO præget befæstelsesmarkedet inden for sit produktområde og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa.

Du bliver en del af en dygtig og engageret intern salgs- og eksportafdeling, hvor 10 medarbejdere betjener flere markeder, men hvor dit fokus vil blive det franske marked. Du får stort råderum, teknisk og kommerciel sparring af kompetente kolleger og mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Telefonisk kundekontakt
 • Ordremodtagelse
 • Udarbejdelse af tilbud
PRO&CO
Gem
Kyocera Unimerco
Kvalitetsspecialist

Kyocera Unimerco, Sunds

Brænder du for at arbejde med kvalitet? Og er du en dygtig facilitator, der vha. dine gode kommunikative evner og indsigt i forandringsledelse har det bedst ”på gulvet”, hvor du implementerer kvalitetstiltag med gode resultater til følge? Så er dette jobbet for dig...

Netop nu står vi overfor en spændende udvikling – strategien er lagt, og retningen er klar. Vi er i gang med at opbygge en dedikeret kvalitetsorganisation i vores danske produktionsenhed.

En af dine første opgaver i jobbet bliver at reducere antallet af interne reklamationer i vores produktion. Her identificerer du områder med størst potentiale for forbedringer og iværksætter herefter konkrete kvalitetstiltag, som minimerer eller fuldstændigt eliminerer den konkrete reklamation.

Kyocera Unimerco