Kyocera Unimerco

Kyocera Unimerco Tooling A/S

KYOCERA UNIMERCO koncernen producerer, sælger og servicerer skærende værktøjer, måleværktøjer samt værktøjer til befæstelse. (For yderligere information om vores Fastening division se www.tjep.dk). Vi er den del af den globale Kyocera koncern.

Vi arbejder sammen med de dygtigste og mest krævende kunder i bl.a. automobil-, fly og træ/møbelindustrien. Vores fokus er høj kvalitet, rådgivning og optimering af kundens produktion.

Vi er mere end 700 medarbejdere i produktions- og salgsselskaber i Europa og USA og vores hovedkvarter i Sunds ved Herning beskæftiger 350 medarbejdere. Vi arbejder i ét åbent landskab og vores indretning er inspireret af tanken om den gamle landsby, hvor alle kender alle og forstår og respekterer hinandens funktioner og personligheder. Det giver sammenhold, plads til den enkelte og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Sammen med en flad organisationsstruktur, fuld information om alle forhold og et stort ønske om hele tiden at blive bedre, så skaber det et godt fundament for optimal vidensdeling og hurtige beslutninger– og så giver det dig indsigten og råderummet til at vi alle kan gøre det vi er bedst til.

"Når alle kan se hinanden og ofte møder hinanden, så bliver vi et godt hold, som står sammen og har plads til individualisten og den gode ide"

De bedste kolleger

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men vi går aldrig på kompromis med respekten for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv.

Arbejde er ikke alt, men vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har en overskudsdelingsordning, fitness rum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

"Ægte arbejdsglæde smitter simpelthen af på både kolleger og kunder"

Indsigt og udvikling

Vi er midt i en spændende og international ekspansion med store vækstplaner og med den finansielle styrke og organisationen til at realisere dem. Vi skal vokse både organisk og via opkøb.

Det giver muligheder for udvikling - også internationalt. Hvis du har vist, at du kan og vil – og er klar til mere plads, mere ansvar eller bare lidt andre udfordringer - så finder vi gerne dit nye job i koncernen eller aftaler den uddannelse, der skal løfte dig yderligere.

Vi har også egentlige uddannelsesstillinger - som trainee, elev eller lærling. Vi uddanner handelselever, økonomielever, multimediedesignelever, industriteknikerlærlinge og automatikteknikerlærlinge. Vi tager din uddannelse alvorligt, og du får ansvar der matcher dit niveau. Dele af uddannelsen kan også foregå i et af vores selskaber i udlandet.

”Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og arbejdsglæde”

Lær os at kende

Hvis du vil lære os nærmere at kende, så læs mere på:

Kyocera-Unimerco.com og Kyocera-Unimerco.dk eller kontakt HR-afdelingen

Du er også altid velkommen til at aftale et kort besøg inden du beslutter dig for at søge hos os.