Natus Medical Denmark ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Kollegerne var enormt passionerede, på god, gammeldags og gæv manér.

Negativ kommentar

Desværre skulle firmaet (Otometrics) køres i stilling til salg til den amerikanske, nuværende ejer, Natus. Det betød nogle uheldige omrokeringer og rationalisationsrunder, som affødte en enorm medarbejderflugt. Internt kom der en voldsom distance mellem de danske medarbejdere og en næsten usynlig amerikansk ledelse, der mest af alt var panisk. Ingen fokus på videreudvikling, forskning og medarbejdere. Kan ikke anbefale virksomheden som arbejdsplads.

Evaluering

Positiv kommentar

NATUS er i rivende udvikling. Der er virkelig gode muligheder for den dedikerede medarbejder. Medtech er en krævende branche, og overgangen fra tidligere ledelse (Otometrics) til en ny global ledelse var en brat opvågnning for mange medarbejdere, som stadig ikke er helt i hus. Vores ledelse og organisation er stadig under udvikling da vi er flere sites globalt der fortsat arbejder dedikeret på at opnå større allignment. Vi arbejder med nogle virkelig spændende produkter, og krav til dokumentation og kvalbliver nu prioriteret meget højt. Vil anbefale virksomheden til alle der vil lave kvalitet

Negativ kommentar

Der er stadig en periode foran os hvor vi skal "rydde op", og da vi har tæt globalt samarbejde med vores søster-sites og leverandøre er det at forvente der i perioder ligger aktiviteter uden for normal arbejdstid.

Evaluering

Positiv kommentar

Not able to find....anymore :-(

Negativ kommentar

Do you want to be treated like a cattle? So get employed at NATUS

Evaluering

Positiv kommentar

Dygtige kollegaer

Negativ kommentar

Topstyret uden kommunikation til organisationen. Virkelig dårlig virksomhedskultur til sidst. Cirka 100 har forladt virksomheden det sidste år. Ingen karrieremuligheder i DK.