Sparekassen Danmark A/S

Gem
Sparekassen Danmark A/S
Privatkunderådgiver til Aarhus - Frederiksbjerg

Sparekassen Danmark A/S

Er du en tillidsvækkende person, der elsker at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er loyale og tilfredse kunder dit varemærke? Drømmer du om en hverdag med stor frihed og fleksibilitet? Så er det måske dig, der skal med på holdet i vores afdeling i Aarhus, Frederiksbjerg.

Afdelingen beskæftiger i dag 11 engagerede og motiverede kolleger. Afdelingen har fokus på vækst og i det hele taget høj aktivitet samtidig med et fælles ansvar for, at mål og resultater går hånd i hånd med din oplevelse af trivsel. Omgangstonen i afdelingen er uformel, så har du god humor, der bidrager til en munter tone, er det bestemt ingen ulempe.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det. Du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Kundemedarbejdere til Backoffice Erhverv

Sparekassen Danmark A/S, Jerslev

Er du detaljeorienteret og kan arbejde struktureret og selvstændigt? Elsker du at hjælpe dine kollegaer med produktions- og supportopgaver samt øvrige interne opgaver? Er du til sund fornuft og handlekraft? Så er jobbet for dig her!

Du får til opgave at stå for ekspedition af DLR kreditforeningslån og ejerskiftesager samt produktion af erhvervs- og sikkerhedsdokumenter til såvel bestående som nye kunder for følgende erhvervsafdelinger:

  • Erhverv København
  • Erhverv Aarhus
  • Storkunder
Sparekassen Danmark A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Erhvervskundechef - Erhverv Mariagerfjord

Sparekassen Danmark A/S, Hobro

Vi styrker os på erhvervsområdet i Mariagerfjord og har samlet vores medarbejdere, der arbejder med rådgivning og servicering af vores mange gode erhvervskunder, i to store erhvervscentre i regionen. Heraf det ene erhvervscenter i Hobro under navnet Erhverv Mariagerfjord. Måske du skal være vores næste kollega i teamet i Hobro?

Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje, som du skal udbygge, rådgive og yde kompetent sparring til, idet såvel eksisterende som nye kunder vil være bredt repræsenteret indenfor forskellige brancher og forretningsområder.

Sammen med dine kollegaer i Erhverv Mariagerfjord, og vores øvrige afdelinger i regionen, bliver du en vigtig del af at vækste og udvikle vores markedsområde. En opgave, som understøttes af dine mange nye kollegaer i Erhverv Mariagerfjord, i hele Region Mariagerfjord, og i resten af Sparekassen Danmark.

Sparekassen Danmark A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Virksomhedsanalytiker - Analyse og Ejendomssupport

Sparekassen Danmark A/S, Aars

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer i sparekassen, så I sammen analyserer kundens økonomi og dermed sikrer kunden den bedste rådgivning?

Du bliver en del af Analyse & Ejendomssupport i Aars, som består af fem medarbejdere. Gruppen har til opgave at hjælpe vores kundevendte afdelinger med analyse af virksomhedsregnskaber samt support vedrørende erhvervsejendomme og andelsboliger.

Du vil primært komme til at arbejde med strukturerede regnskabs- og koncernanalyser til kvalitetssikring af beslutningsgrundlaget for blandt andet sparekassens største erhvervskunder.

Sparekassen Danmark A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Erhvervskundechef til Region Rebild

Sparekassen Danmark A/S

Til en opskalering af vores aktiviteter i Region Rebild søger vi en ekstra erhvervskunderådgiver. Du får titel af erhvervskundechef.

Det helt centrale i stillingen er, at du har lyst til og ønske om at rådgive og sparre med vores erhvervskunder som det primære i din dagligdag.

Uanset om du har få eller mange års erfaring med rådgivning af erhvervskunder, vil der være plads til, og forventning om, at porteføljen udvides med nye og gode erhvervskunder.

Du arbejder i dag som rådgiver i et pengeinstitut, og din profil er i øvrigt kendetegnet ved, at du:

  • kan lide at arbejde målrettet
  • brænder for rådgivning og kundekontakt
  • forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • har erfaring med salg og rådgivning, er udadvendt og kontaktskabende
Sparekassen Danmark A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Kundemedarbejder til Aars

Sparekassen Danmark A/S

Region Vesthimmerland søger en ny kollega til deres supportteam. Arbejdsstedet bliver Aars, og samarbejdet vil udfolde sig lokalt i Aars afdelingen og i den samlede Region Vesthimmerland.

Som kundemedarbejder bidrager du til:

  • at Sparekassen Danmark har et ansigt udadtil, som er tilgængeligt, åbent og professionelt – både fysisk, pr. telefon og mail
  • at alle kunder føler sig velkomne, når de henvender sig i Sparekassen Danmark
  • at alle kunder får en venlig og kvalificeret betjening
Sparekassen Danmark A/S