Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark er rundet af mere end 150 års historie, hvor vi som garantsparekasse bygger på idéen om at være til for dem, der støtter os.

I Sparekassen Danmark går lokal tilstedeværelse og kompetent rådgivning hånd i hånd.

Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjælper med at realisere drømme gennem værdifuld rådgivning for både privatkunder, virksomheder og landbrug.

Som garantsparekasse har vi ingen aktionærer, der forventer at få del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.

Det giver flere frihedsgrader og mulighed for at tjene nogle andre formål. Se vores formål i illustrationen her.

Hvorfor søge job i Sparekassen Danmark?

Kort sagt: Fordi du er med til at gøre en forskel.

En central del af vores DNA er at bidrage til at sikre en bæredygtig økonomi for vores kunder og garanter samt at være med til at skabe en ansvarlig vækst og udvikling i de lokalområder, vi er en del af.

Fordi vi ikke har nogen aktionærer, bliver overskuddet fra sparekassens drift primært brugt til at konsolidere os og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i vores markedsområde.

Som virksomhed er vi desuden meget optagede af, hvordan vi kan reducere vores klimaaftryk, og vi er i fuld gang med at integrere bæredygtighed i vores forretningsmodel. Det indebærer blandt andet uddannelse af vores rådgivere i forhold til for eksempel energirenovering og bæredygtige investeringer. Ligeledes ønsker vi fremover at tilbyde flere grønne produkter på både lån- og investeringsområdet – og med tiden, at de grønne produkter bliver standarden.

Med dit medarbejderforhold er du derfor med til at gøre en kæmpe forskel – til gavn for både kollegaer, kunder og samfund.

I Sparekassen Danmark arbejder vi ud fra vores tre værdier – ambitiøs, sund fornuft og tillid. Tilsammen skal værdierne skal bane vejen for, at vi kan indfri sparekassens formål. For dig som medarbejder betyder det, at vi er ambitiøse om dine muligheder for at udvikle dig og styrke dine kompetencer. Derfor investerer vi mange og målrettede ressourcer i såvel faglig som personlig udvikling.

Vi tror på, at vejen til en god og værdiskabende hverdag bliver skabt gennem en læringskultur, hvor den enkelte har frihed til at bruge sin sunde fornuft i den daglige drift, og hvor vi har tillid til hinanden og respekt for, hvad vi hver især bidrager med.

Vi tror på, at glade medarbejdere kan aflæses i kundetilfredsheden. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere har gode og attraktive arbejdsvilkår. Det indebærer både gode løn- og pensionsforhold, men også ekstra goder, såsom sundheds- og tandforsikring samt mulighed for leje af sparekassens ferieboliger.

Læs mere om dine medarbejderfordele her

Vil du med på holdet?

Er dit drømmejob ikke i blandt vores ledige stillinger, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Du behøver ikke bruge timevis på at skrive en uopfordret ansøgning. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

Foretrækker du at sende os en uopfordret ansøgning, er det også en mulighed. Læs her, hvordan du gør. Vi glæder os til at høre fra dig.