DI Dansk Industri

1.505 følgere

DI Dansk Industri som arbejdsplads

43 evalueringer, 9 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos DI Dansk Industri?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos DI Dansk Industri.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Vi hjælper Danmark med at vinde
Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: www.di.dk/job

Regnskab for DI Dansk Industri

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for DI Dansk Industri

Registreret navn

DI

Momsnummer

DK16077593

Selskabsform

Forening

Etableret

1992

Antal ansatte

995

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for DI Dansk Industri

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra DI Dansk Industri. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

DI Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
https://www.danskindustri.dk/om-di/job-i-di/

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra DI Dansk Industri? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.