Behandlingsskolerne ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Idéen om det meningsfulde arbejde er god, og der findes mange kompetente ildsjæle i medarbejderstaben. Gode kolleger, kort sagt. Veluddannede med hjertet på rette sted.

Negativ kommentar

Udskiftning/rotation i nærmeste ledelse er sket mange gange gennem de sidste par år. Møbler blev fjernet ifm. udflytning af et hold kolleger, som vi delte lokaler med. Nye møbler er der 3,5 mdr. senere ikke blevet sørget for, så der skal findes stole i tilstødende lokaler, til f.eks. undervisning af elever/forældremøder/samtaler. Ingen tog sig af forholdene for medarbejderne, selv om AMR gentagne gange gjorde opmærksom på problemerne. Kommoder blev brugt som stole. Beslutninger træffes helt oppefra uden tanke for den indflydelse det har på medarbejderne.

Evaluering

Positiv kommentar

Hovedopgaven som er borgernes udvikling, trivsel og mål er altid i focus. Højt fagligt niveau. Skøn natur/omgivelser og fantastiske kollegaer. Arbejdstids flexibilitet gensidig i top

Negativ kommentar

Top styret: mistet personale på den post. Kommunikation imellem ledelse-personale kunne forbedres.

Evaluering

Positiv kommentar

Det gode er der MEGET lidt at skrive om, Men en ting er sikkert jeg har ALDRIG ham sådan et kollegialt fællesskab i alt det dårlige som her, så tak til mine kollegaer på gulvet.

Negativ kommentar

Jeg må desvære ikke skrive alt det jeg har på hjertet om det dårlige, Men overenskomst er en by i Rusland, den er der men er presset så meget at den på ingen måde følger den offenlige som andre privat eget Steder jeg har arbejdet Hverken i pension ell lønmæssigt... Så afsted med mig, og held og Lykke til dig som vælger at søge der ud.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er ikke meget at sige.

Negativ kommentar

Dybt og stærk kritisabelt foretagende.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Ingen overenskomst. Lodret ledelse. Ingen pauser.