Nordstern

Gem
Nordstern
HR-assistent

Nordstern, Søborg

Vi leder efter en ny kollega, der med sin faglighed og personlighed kan være med til at sætte et professionelt præg på vores HR-funktion og støtte vores videre udvikling og vækst.

Nordstern er Danmarks førende ejendomsudvikler og totalentreprenør. Jobbet som HR-assistent vil indeholde mange spændende opgaver, og dit primære fokus bliver bl.a. at:

  • udarbejde personalejuridiske dokumenter, typisk ud fra Nordsterns standardtemplates
  • opdatere og vedligeholde af Nordsterns eksisterende HR- og rekrutteringssystemer
  • være projektleder på implementering af Nordsterns nye HR-system i samarbejde med en HR-konsulent
Nordstern
Gem
Nordstern
Projektleder til Sjælland

Nordstern

Stort ansvar – mange opgaver – spændende muligheder 

Som projektleder bliver det dit største ansvar at have ansvaret for større byggeprojekter, herunder tid, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du deltager i byggesager fra start til slut i samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, og din arbejdsdag vil i langt overvejende grad være på byggepladserne, og ikke ved skrivebordet på Nordsterns kontor i Søborg.

Nordstern
Gem
Nordstern
Studiemedhjælper til Marketing og Kommunikation

Nordstern, Horsens

Vi søger en studiemedhjælper, der er struktureret, arbejder selvstændigt, og som mestrer det skriftlige arbejde til perfektion. Vi tilbyder gode kolleger, en spændende virksomhed og fleksible arbejdsvilkår.

Som studiemedhjælper i vores afdeling i Horsens vil din vigtigste opgave være at løse faste kommunikationsopgaver. Hvad du studerer, er ligegyldigt, men du skal mestre det danske sprog - både sprogligt og grammatisk - da dine primære opgaver er skriftlige. Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge.

Nordstern