Arbejdernes Landsbank

Vi har Danmarks mest tilfredse kunder

I Arbejdernes Landsbank driver vi en sund bank med en solid økonomi og med stor respekt for vores kunder, for hinanden og for samfundet omkring os. Vi er fokuserede på både etisk og fagligt at være et fyrtårn i vores sektor - og et eftertragtet sted at skabe en karriere. Vi arbejder med en flad, gennemsigtig organisation og et stærkt fokus på dedikerede medarbejdere, samarbejde og et uhøjtideligt fællesskab.

Kundetilfredshed er altafgørende for os, og derfor måler vi den løbende. Vi er stolte af, at Voxmeter har kåret os som danskernes foretrukne bank 15 år i træk.

Værdigrundlag: Sådan arbejder vi sammen

Vi arbejder sammen på et fundament af fællesskab og holdånd, der går på tværs af hele banken. Vi er ét hold, der arbejder for kundens bedste. Vi går mindre op i, hvem der modtager roserne, for vi ved, at vores resultater skyldes vores fælles indsats.

Vi er åbne for kunder og forretninger. Vi lytter til hinanden og lader os inspirere af nye måder at gøre tingene på. Vi er nysgerrige og er ikke bange for at fejle, men lærer og udvikler os i stedet. Vi er nysgerrige på nye strømninger og søger altid at være relevante. Vi garanterer faglighed i uformelle rammer, og vi møder og taler til vores kunder i øjenhøjde.

Vi driver bank på en ordentlig og ansvarlig måde. Du kan regne med os, og vi kan regne med hinanden. I praksis betyder det, at vores rådgivning altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Kundens bedste kommer altid først. Ansvarlig rådgivning kommer altid før salg - også selv om det betyder, at en forretningsmulighed kan glippe. Vi gør os særligt umage med, at ingen kunder forlader et møde uden at have forstået, hvad vi har rådgivet om.

Kort om Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er blandt Danmarks seks største pengeinstitutter med ca. 350.000 kunder, 61 filialer og ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er primært privatkunder, mindre og mellemstore virksomheder samt foreninger og faglige organisationer.