DB Cargo Scandinavia A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg søgte jobbet igennem Jobindex for næsten et år siden, og jeg fortryder det overhovedet ikke! Det er nogle af de mest rare mennekser der findes på den arbejdsplads. Jeg glæder mig til at komme på job hver gang, og går altid glad hjem. God kantineordning og man bliver i hvert fald tilgodeset for sine opgaver. Fx kom chefen ind med kage den ene dag, fordi vi havde arbejdet hårdt på en opgave. Små tanker gør en stor forskel ?

Negativ kommentar

Jeg har faktisk intet kritik herunder - udover at jeg kun er studentermedhjælper og altså ikke er sikret et fremtidigt arbejde der. Dejlig arbejdsplads!!

Evaluering

Positiv kommentar

Gode, målrettede og engagerede kollegaer. Ledelsen fejler heller ikke noget.

Negativ kommentar

Timeregistrering, der skal checkes ind og ud hver dag.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer. God kantine ordning nogle gode medarbejder goder.

Negativ kommentar

Megen kritik af andre kollegaer fra både kollegaer og mellemleder. Skaber negativ stemning. Meget fokus på work og ikke så meget på lige balance trods det at emnet har været oppe. I nogle afd sidder mellemleder lige ved siden af de ansatte og kan følge med i hvert et ord i samtaler med andre. Og stiller ofte spm efter samtaler. Kan for nogle måske virke lidt overvågende. Der er ikke så meget sjov i nogle afd. Men næsen i plovfuren uden der af og til stoppes op og hygges lidt. Uden at det skal være en kaffe klub.